Search

Με ελλείψεις αλλά αποφασιστικότητα για σκληρή δουλειά ενόψει Γ΄ Εθνικής ξεκίνησε η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου!

Με συγκρατημένη αισιοδοξία αλλά και ελλείψεις ξεκίνησε η προετοιμασία της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου από την Δευτέρα 3 Αυγούστου.

Οπως σημειώνει το www.paratiritis-news.gr απ’ όπου προέρχονται και οι φωτογραφίες, ο Σπύρος Κουτσογιάννης είδε με ικανοποίηση να παραμένει ο βασικός κορμός και να πλαισιώνεται από σημαντικές προσθήκες, που φανερώνουν πως η ομάδα έχει υψηλές βλέψεις στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Μόνος φόβος των ανθρώπων της Δόξας οι επιπτώσεις του κορονοϊού καθώς αρκετοί φοιτητές περιμένουν να δουν το τι μέλει γενέσθαι με τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου.

Ακουλουθούν δηλώσεις που έγιναν στο paratiritis-news.gr

Σπύρος Κουτσογιάννης: «Αν είμαστε πλήρεις να σπάσουμε την κακή παράδοση της ομάδας στις Εθνικές κατηγορίες»

Ικανοποιημένος από το γεγονός πως η διοίκηση έκανε σχεδόν όλες του τις επιθυμίες πράξη παρουσιάστηκε ο προπονητής της Δόξας Σπύρος Κουτσογιάννης αλλά δεν έκρυψε την ανησυχία του για τις επιπτώσεις της πανδημίας ως προς την στελέχωση της ομάδας από τους φοιτητές. «Μία πανδημία που παιδεύει όλον τον κόσμο δεν θα μπορούσε να αφήσει εκτός το Νέο Σιδηροχώρι» τόνισε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός συμπληρώνοντας πως «αν όλα πάνε καλά και είναι όλα τα παιδιά είμαι αισιόδοξος, καθώς κρατήσαμε τον βασικό κορμό και κάναμε ποιοτικές προσθήκες».  Ερωτηθείς για το αν η ομάδα θα παρουσιαστεί πιο έμπειρη σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν ο κ. Κουτσογιάννης αφού επισήμανε πως δεν ήταν αυτός στο τιμόνι της ομάδας την προηγούμενη σεζόν παραδέχθηκε πως λάθη κάνουν όλες οι άπειρες ομάδες και είναι απόλυτα λογικό. «Τα τελευταία χρόνια, όποια ομάδα ανεβαίνει στη Ροδόπη είναι πεσμένη αλλά εμείς θα κοιτάξουμε να μην  συνεχίσουμε την κακή αυτή παράδοση» παραδέχθηκε ο κ. Κουτσογιάννης κάνοντας μία αναδρομή στην πορεία της Δόξας στο Περιφερειακό πρωτάθλημα το 1984, το 1986 και στην Γ΄ Εθνική το 2017 με την ευχή να σπάσει την κακή παράδοση.

Δημήτης Σιχλοιμίρης: «Όπλο μας η σχέση ανάμεσε στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή»

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Δημήτρης Σιχλοιμίρης, ο οποίος πέρυσι έδειξε το πλούσιο ταλέντο του με την φανέλα της Δόξας. «Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο και να πετύχουμε τους στόχους» επισήμανε ο νεαρός μεσοεπιθετικός και στάθηκε στη σημασία που έχει η σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές τονίζοντας πως θα προσπαθήσουν όλοι μαζί με σκληρή δουλειά να κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία

Νίκος Κρασώνης: «Σημαντικό ότι υπάρχει στην ομάδα κορμός χρόνων»

Στη σημασία που έχει για την ομάδα η παρουσία ίδιων ποδοσφαιριστών εδώ και χρόνια στάθηκε ο Νίκος Κρασώνης, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα του Νέου Σιδηροχωρίου. «Ήμουν στην ομάδα και πριν δύο χρόνια, γνωρίζω σχεδόν τους πάντες. Έχουμε καλή ομάδα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Όπλο μας είναι πως τα παιδιά γνωρίζονται χρόνια και οι καινούργιοι θα μπούμε γρήγορα στο κλίμα.  Πιστεύω πως αν καταφέρει ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο να χαρεί όμορφο ποδόσφαιρο» ήταν τα λόγια του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της Δόξας.

 

Share it