Search

“Κρέμασε” τα ποδοσφαιρικά και ξεκινάει νέα καριέρα ως προπονητής ο Δημήτρης Σουάνης!

Την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση στα 35 του ο βετεράνος πλέον επιθετικός Πανθρακικού και Ξάνθης, Δημήτρης Σουάνης, τερματίζοντας την καριέρα του στον αγαπημένο του, Ανθεμούντα Γαλάτιστας, απ’ όπου την ξεκίνησε.

Ο “Σου” πέρα απο τις δύο ομάδες της Θράκης έχει αγωνιστεί ακόμα σε Πανιώνιο, Ολυμπιακό Βόλου, Κασσάνδρα, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Απόλλων Λεμεσού, Λάρισα, Απόλλων Σμύρνης, Δόξα Δράμας, Διαγόρα Ρόδου, Τρίγλια και στη Γαλάτιστα

Πλέον, ο Σουάνης γυρνά σελίδα και αφότου «κρέμασε τα παπούτσια του» ξεκινά νέα παρουσία στον χώρο του ποδοσφαίρου όντας πλέον προπονητής. Ο Χαλκιδικιώτης τεχνικός, πλέον, κάνει πρεμιέρα από τον πάγκο του Στρατωνίου με τους «κιτρινόμαυρους» να γνωστοποιούν επίσημα την πρόσληψή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της νέας του ομάδας:

«Ο Μ. Γ. Ο. Στρατωνίου είναι στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Σουανη για την θέση του προπονητή της αντρικής ομάδας για την σεζόν 2020-21. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ο Δημήτρης θα κάνει τα πρώτα του προπονητικά βήματα στον σύλλογο μας και του ευχόμαστε πανω απ όλα υγεία και μια προπονητική καριέρα εφάμιλλη της ποδοσφαιρικής.

Ο Δημήτρης υπηρξε ένας άξιος εκπρόσωπος του χαλκιδικιωτικου ποδοσφαίρου σε όλη την Ελλάδα έχοντας 282 συμμετοχές και 43 γκολ στις επαγγελματικές κατηγορίες εκ των οποίων οι 93 συμμετοχές και τα 10 γκολ σε επίπεδο super league 1.

Πιστεύουμε πως με την εμπειρία του θα μεταδώσει στα δικά μας παιδιά την μαχητικοτητα και την φιλοδοξία που τον διέκρινε σαν αθλητή.

Ενδεικτικά έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως Ξάνθη, Πανιώνιος, Λάρισα, Κέρκυρα, Απόλλων Σμύρνης, Ολυμπιακος Βόλου, Δοξα Δράμας, Απόλλων Λεμεσού(κυπελλούχος Κύπρου 2013) κ. α.»

Share it