Search

Ζενίτ – Λοκομοτίβ Μόσχας Προγνωστικά | Στατιστικά Στοιχήματος!

Αναμέτρηση για τον τελικό του Σούπερ Καπ Ρωσίας, με τη Ζενίτ και τη Λοκομοτίβ Μόσχας να έρχονται αντιμέτωπες στη «Βεμπ Αρένα» της Μόσχας. 

ΖΕΝΙΤ: Παρά τις πολλές διακοπές της σεζόν, δεν πτοήθηκε και συνέχισε δυναμικά τόσο σε πρωτάθλημα όσο και σε Κύπελλο. Τον τίτλο του πρωταθλήματος τον κατέκτησε εύκολα και δίχως κανένα εμπόδιο, αφού τερμάτισε στην κορυφή με 70 βαθμούς, απέχοντας μάλιστα 15 από την 2η Λοκομοτίβ Μόσχας. Εξίσου τρομερό ήταν το πρόσωπό της και στο Κύπελλο. Αφού ξεπέρασε τα δύσκολα εμπόδια των Τέρεκ Γκρόζνι και Σπαρτάκ Μόσχας νικώντας με 2-1 την κάθε μία, αντιμετώπισε την Κίμκι της Β’ κατηγορίας στον τελικό. Εκεί δυσκολεύτηκε παρά τον έλεγχο που είχε στο ματς και χρειάστηκε το πέναλτι του Τζιούμπα στο 84’ για να κερδίσει με 1-0 και να κατακτήσει το τρόπαιο.

Στο μεταγραφικό κομμάτι, ξεχώρισε η απόκτηση του έμπειρου Λόβρεν (στόπερ) από τη Λίβερπουλ. Εξίσου πολύτιμη ήταν και η άφιξη του Οσόριο (αμυντικός) από την Πόρτο. Έφυγαν οι αμυντικοί Σμολνίκοβ, Ανιούκοβ και Ιβάνοβιτς, ο Ερνάνι (χαφ) και ο Κοκόριν (φορ).

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ: Δεν κύλησε όπως θα περίμενε η χρονιά για την ομάδα της Μόσχας. Παρόλο που μετά την επανέναρξη έτρεξε αήττητο σερί 8 αγώνων (4-4-0), συνέχισε να χάνει πολύτιμους βαθμούς και σημαντικό έδαφος από τη μάχη του τίτλου. Βέβαια, η διαφορά από την πρωτοπόρο Ζενίτ είχε ξεφύγει αισθητά ακόμα και πριν την επανέναρξη. Όσον αφορά το Κύπελλο, ήταν άκρως απογοητευτική αφού από το πρώτο κιόλας παιχνίδι της στις 25 Σεπτεμβρίου, αποκλείστηκε από τη Μπάλτικα της Β’ κατηγορίας στη διαδικασία των πέναλτι. Παίρνει τη θέση της στο Σούπερ Καπ ως η 2η του πρωταθλήματος. Αήττητη στα 5 τελευταία παιχνίδια απέναντι στη Ζενίτ.

Στα μεταγραφικά, αποκτήθηκαν οι Λιστσόβ (αμυντικός), Γιαλολιντίνοβ (εξτρέμ). Σημαντικές ήταν απώλειες του έμπειρου Χέβεντες (αμυντικός) και του Ζοάο Μάριο (χαφ), του οποίου έληξε ο δανεισμός από την Ίντερ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Μοιρασμένο ζευγάρι και περιμένουμε να κριθεί στις λεπτομέρειες στο κουπόνι στοιχήματος. Αξίζει να ρισκάρουμε στην ισοπαλία με απόδοση 3.20 στη winmasters

Πηγή: Ζενίτ – Λοκομοτίβ Μόσχας Προγνωστικά Sentragoal

Επισημάνουμε: Η ΕΕΕΠ, μέσω των κανονισμό εμπορικής εποκοινωνίας της, έχει απαγορεύσει την χρησιμοποίηση των λέξεων/φράσεων που αναφέρουν “στοιχηματικές εταιρίες με μπόνους εγγραφής” κτλ και οι αναφορές σε χρηματικά ποσά. +21 Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Share it