Search

Στα “κυανόλευκα¨ του Ζυγού και τη νέα χρονιά οι Πιλτικάκης και Καράμπελας και ο νέος ρόλος των Χασιώτη και Κυράπογλου!

Μετά τις ανανεώσεις των Ευθυμιάδη, Κωφίδη, Ξουπλίδη, Μπουναρτζή, Τενεκέ, Πανέρη, Παπαδόπουλο η ομάδα του Ηρακλή Ζυγού προχώρησε στην διατήρηση του ρόστερ ακόμη δύο ποδοσφαιριστών με σημαντική προσφορά στον σύλλογο την τελευταία διετία.

Ο λόγος για τον Νεκτάριο Πιλτικάκη,  απο τους κορυφαίους της ομάδας την χρονιά του πρωταθλήματος στην ΕΠΣ Ξάνθης ενώ και πέρσι είχε σημαντική παρουσία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνική. Παρών στο ταξίδι της Γ’ Εθνικής αλλά και στην χρονιά του τίτλου και ο έτερος παραμένων, Γιάννης Καράμπελας.

Παράλληλα η ομάδα του Ζυγού επισημοποίησε την παρουσία των Άγγελου Χασιώτη και Γιάννη Κυράπογλου, όπως σας είχαμε αναφέρει(δείτε ΕΔΩ), στο τεχνικό τιμ της ομάδας δίπλα στον προπονητή του συλλόγου Κώστα Τερζανίδη

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του συλλόγου αναφέρουν:

“Ο Ηρακλής Ζυγού Ξάνθης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι μαζί μας και στη νέα σεζόν θα είναι ο 18χρονος μεσοεπιθετικός Γιάννης Καράμπελας
Ο Γιάννης είναι παρών στην ομάδα μας τα τελευταία δύο χρόνια, πρωταθλητής ΕΠΣ Ξάνθης την σεζόν 2018-19, ενώ την ποδοσφαιρική χρονιά 2019-20 συμμετείχε και στην πορεία της Γ’ Εθνικής δίνοντας παράλληλα ιδιαίτερη βάση στις σχολικές υποχρεώσεις της Γ’ Λυκείου!”

“Ο Ηρακλής Ζυγού Ξάνθης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι μαζί μας και στη νέα σεζόν θα είναι ο σέντερ φορ Νεκτάριος Πιλτικάκης
Ο Νεκτάριος είναι παρών στην ομάδα μας τα τελευταία τρία χρόνια και αγωνίζεται με επιτυχία στο κέντρο της επίθεσης, έχοντας μάλιστα φορέσει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο φετινό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ορφέα Ξάνθης.
©️Καλή ποδοσφαιρική χρονιά Νεκτάριε, με υγεία πρώτα από όλα✔️”

“Ο Ηρακλής Ζυγού Ξάνθης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι συνεργάτης του Κώστα Τερζανίδη στην ανδρική μας ομάδα θα είναι ο Άγγελος Χασιώτης, ενώ μέλος του team θα είναι και ο Γιάννης Κυράπογλου!
Ο Άγγελος Χασιώτης είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με ειδικότητα ποδόσφαιρο, επί σειρά ετών εκ των αρχηγών της ομάδας μας και προπονητής τμημάτων υποδομής!
Ο Γιάννης Κυράπογλου είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης, ενώ είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA C.
Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους✔️”

 

Share it