Search

Με Παπαδόπουλο στα μετόπισθεν τη νέα χρονιά ο Ορφέας Σοφικού

Στην απόκτηση του 22χρονου Θανάση Παπαδόπουλου προχώρησε ο Ορφέας Σοφικού βάζοντας τέλος στην φημολογία που τον ήθελε να μην δηλώνει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα.

Ο νεαρός αμυντικός ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία από τις ακαδημίες της Α.Ε Διδυμοτείχου, έπειτα μετεγγραφήκε στην Αναγέννηση Μεταξάδων όπου και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά αγωνιζόμενος στο αριστερό άκρο της Άμυνας καταφέρνοντας να κατακτήσει το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α’ κατηγορία όπως και την παραμονή σε αυτή την επόμενη χρονιά.

Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός βελτιώθηκε αισθητά υπό τις οδηγίες του κ. Χατζηανδρέου στον ενιαίο όμιλο της Α κατηγορίας αυτή την φορά ως μέλος της Ένωσης Μεταξάδων/Παλιουριου. Λόγω σπουδών συνέχισε στην Α.Ε Ποντίων και από εκεί στην Δόξα Ελληνοχωρίου πάλι ως βασικός έχοντας μετατοπιστεί αυτή την φορά στο κέντρο της Άμυνας με προπονητή έναν από τους καλύτερους αμυντικούς του Έβρου τον Πασχάλη Κοκκινίδη και παρτενέρ έναν εξίσου ισάξιο παίκτη τον Λάκη Γκροζούδη. Την περασμένη σεζόν μετεγγράφηκε στην Α.Ε Διδυμοτείχου κατακτώντας το νταμπλ και σημειώνοντας συμμετοχές.

Με αυτόν τον τρόπο συνεχίζει στον Ορφέα Σοφικού ο οποίος φέτος θα παρουσιάσει μια άκρως νεανική ομάδα, μια κίνηση που σίγουρα χρήζει επιδοκιμασίας αν αναλογιστεί κάνεις το ποσό λείπουν οι νέοι παίκτες από τις ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος στον Έβρο!

Συντάκτης: Χρήστος Παπακώστας

 

Share it