Search

Προσφεύγει άμεσα στο Διαιτητικό η Ξάνθη αναζητώντας την δικαίωση και κατάργηση του μπαράζ!

Η Ξάνθη από την πρώτη στιγμή αντιτάχθηκε στο ενδεχόμενο διεξαγωγής του διπλού μπαράζ και μάλιστα είχε «επιτεθεί» στον Λεωνίδα Μπουτσικάρη, πρόεδρο της Super League, με αφορμή την πρόθεση της διοργανώτριας αρχής να το ορίσει.

Έτσι η ομάδα της Θράκης και μετά τον ορισμό της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για αγώνες μπαράζ στις 22 και 29 Αυγούστου αποφάσισε και προσφεύγει άμεσα στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ σε μια προσπάθεια να ανατρέψει την απόφαση για διεξαγωγή μπαράζ με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η προσφυγή της Ξάνθης αφορά προφανώς το να μη διεξαχθεί καθόλου το μπαράζ για λόγους που είναι προφανείς, ενώ συν τοις άλλοις διότι εκκρεμεί και η απόφαση της -αδιόριστης μέχρι τον Οκτώβριο!- Επιτροπής Εφέσεων για την επιστροφή των 7 βαθμών, κάτι που αν πιστοποιηθεί, θα συνεπάγεται αυτόματα πως η Ξάνθη θα τερματίσει στην τρίτη από το τέλος θέση και όχι στην προτελευταία!

Η εξέλιξη αυτή κρίνεται ως ιδιαίτερα σημαντική συνολικά για ό,τι αφορά το ζήτημα της αναδιάρθρωσης. Ο σκοπός για την Ξάνθη αφορά το να προσβάλει τη διεξαγωγή του μπαράζ και επί της ουσίας επιζητεί να μη διεξαχθεί καθόλου, κάτι που συνεπάγεται ότι θα μπορούσε να ξανάρθει στο προσκήνιο το θέμα της αναδιάρθρωσης…

Share it