Search

Η κατάσταση στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης από την αρχή της πανδημίας

Εκατόν είκοσι οκτώ (128) άτομα που νόσησαν από τον κορονοϊό νοσηλεύτηκαν συνολικά από την αρχή της Πανδημίας στο Νοσοκομείο Αναφοράς της Αλεξανδρούπολης.Από αυτά τα 95 αποθεραπευτήκαν από τον κορονοϊό και πήραν εξιτήριο, ενώ τα 21 δεν τα κατάφεραν.Συγκεκριμένα στο Έβρο δόθηκαν 11 εξιτήρια στην Ροδόπη 12, στην Ξάνθη 59, στην Δράμα 6 και στην Καβάλα 6 ,ενώ ένα εξιτήριο δόθηκε σε μια μετανάστρια από την Συρία ύστερα από τροχαίο που είχε και νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο.

Στον Έβρο καταγράφηκαν 3 θάνατοι, στην Ροδόπη 1 και 17 στην Ξάνθη. Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία το τελευταίο 48ωρο έγιναν δυο εισαγωγές. Πρόκειται για μια γυναίκα 72 ετών από την Καβάλα και έναν άνδρα 23 χρόνων από την Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής, ενώ δόθηκε και ένα εξιτήριο σε μια γυναίκα 44 χρονών από την Καβάλα.

Σήμερα (3/08) στο νοσοκομείο νοσηλεύονται συνολικά 12 ασθενείς εκ των έξι από την Καβάλα ,δύο από την Ξάνθη ,δυο από την Ροδόπη ένας από την Δράμα και ένας από το Ιράκ. Από αυτούς οι επτά (7) βρίσκονται στη Μονάδα covid-19 και πέντε (5) στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων.

Πηγή: ΕΡΤ Ορεστιάδας

Share it