Search

Φινάλε με 1.85 για τη Σασουόλο!

Προγνωστικά 02/08/2020 Σασουόλο – Ουντινέζε με Sportingbet

Παιχνίδι για την 38η και τελευταία αγωνιστική στη Σέριε Α Ιταλίας, με τη Σασουόλο να υποδέχεται την Ουντινέζε στο «ΜΑΠΕΪ Στέιντιουμ». Το ματς θα διεξαχθεί στις 21:45, κεκλεισμένων των θυρών.

Δείτε όλα τα ματς της ημέρας στο κουπόνι πάμε στοίχημα

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Εντυπωσίασε με την απόδοσή της κόντρα στην Τζένοα εντός έδρας. Από τα πρώτα λεπτά είχε μπει δυναμικά και οδηγήθηκε σε μία άνετη νίκη, με το εμφατικό 5-0. Γενικότερα έβγαλε πολύ καλό πρόσωπο φέτος για τα δεδομένα της. Έπαιξε όμορφο και ορθολογικό ποδόσφαιρο, ενώ δεν φοβήθηκε κανέναν της αντίπαλο. Σε περίπτωση που φέρει ισοπαλία απόψε, θα τερματίσει στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα. G/G τα 10 από τα 12 πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Εκτός αποστολής οι Μούλντουρ, Ρομάνια, Κίρικες (αμυντικοί), Ομπιάνγκ (χαφ), Μπογκά και Ντεφρέλ (μεσοεπιθετικοί).

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον για αυτήν, φάνηκε πως δεν είχε ιδιαίτερη όρεξη και τελικά ηττήθηκε με 2-1 από τη Λέτσε εντός έδρας. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι προηγήθηκε στο 36′ με τον Σαμίρ. Όχι ιδιαίτερα ικανοποιητική η πορεία της ομάδας, καθώς δεν εξασφάλισε άμεσα την παραμονή της στην κατηγορία και το ρόστερ της χαρακτηρίζεται πιο ποιοτικό από άλλων ομάδων. Over τα 6 από τα 8 τελευταία της ματς.

Θα απουσιάσουν οι Νούιτινκ (στόπερ), Γιάγιαλο (χαφ), Μαντράγκορα (εξτρέμ) και Τεόντορτσικ (φορ).

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αδιάφορη βαθμολογικά αναμέτρηση, η Σασουόλο θέλει να ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη χρονιά. Η Ουντινέζε κρίνεται ασταθής μακριά από την έδρα της, με τον άσο να κρίνεται ικανοποιητικός σε απόδοση 1.85 με εγγραφή στην Sportingbet.

Share it