Search

Οι τρεις κρίσιμες συνεδριάσεις της Δευτέρας που κρίνουν το μέλλον του Ελληνικού ποδοσφαίρου!

Ημέρα που μπορεί με τις αποφάσεις που θα παρθούν να φέρει τα πάνω κάτω στο Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι η Δευτέρας(3/8) με Super League 1, Super League 2/Football League και Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ να συνεδριάζουν μέσα σε λίγες ώρες με κρίσιμα για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο θέματα.

Φυσικά απο τα κύρια θέματα της ατζέντας είναι αν θα μπορέσει να υπάρξει επικύρωση της βαθμολογίας για τις θέσεις 7-14 στην Λίγκα, κάτι που σαφέστατα θα επιδιώξει να μην συμβεί η Ξάνθη ωστέ να μην δώσει δικαιώματα για να οριστεί το μπαράζ και κάτι ανάλογο φυσικά θα κυνηγήσει και στην Ε.Ε. της ΕΠΟ. Πέρα όμως απο την “καυτή πατάτα” για το αν μπορεί να υπάρξει η όχι μπαράζ πολύ ψηλά στην ατζέντα είναι και το θέμα της αναδιάρθρωσης και τελικά θα αποφασίσει η ΕΠΟ, σε αυτό φυσικά θα παίξουν καθοριστικό ρόλο και τι αποφάσεις θα παρθούν στις συνεδριάσεις τόσο της πρώτης όσο και της δεύτερης κατηγορίας.

Θυμίζουμε πως η Super League 1 συνεδριάζει στις 11:00 ενώ στις 13:00 είναι προγραμματισμένο το Δ.Σ της Super League 2/Football League, όσον αφορά την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αυτή θα συνεδριάσεις στις 17:00, όλες μέσω τηλεδιάσκεψης.

Share it