Search

Σούπερ μεταγραφή με Πεχλιβανίδη για το Ασπρονέρι!

Σε μία πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Ατρόμητος Ασπρονερίου που έκανε δικό του τον Θοδωρή Πεχλιβανίδη.

Ο 28χρονος αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή Γιώργου Παναγιωτόπουλου με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στην Άνθεια και γνωρίζονται πολύ καλά.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ είναι σήμερα στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινωσει την απόκτηση του 28χρόνου χαφ-εξτρέμ ΘΟΔΩΡΗ ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗ!!

Συνεχιζουμε το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομαδας μας,στην προσπαθεία ενδυνάμωσης του ρόστερ μας,ώστε να μπορεσουμε να πετύχουμε τους μεγάλους στόχους μας φετος ,με μια ακόμη σημαντική μεταγραφη παίκτη-προσωπική επιλογή του προπονητή μας!Προηγούμενες ομαδες του Θοδωρη ήταν το Αλεξ,η Νιψα,ο Εθνικός Αλεξπολης (Δ εθνική σημερινή Γ),ο Εθνικός Αλεξπολης (Α τοπικό)η Μαιστρος,Φερρες,ο Πανθρακικος και η Ένωση Ανθειας Αριστεινου όπου έκανε καταπληκτική χρόνια με τις εμφανισεις του το 2018-2019 και συνέβαλε στην μετέπειτα άνοδο της Ένωσης στη Γ εθνική !Εκει,αφού ξεκίνησε κανονικά προετοιμασία με την Ένωση στην Γ,λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων έφυγε και ξαναπαιξε α’ τοπικό όπου κ πάλι ξεχώρισε!

Τον ευχόμαστε να έχει την υγεία του και μια ποδοσφαιρική χρόνια όλο χαρές και να βοηθησει την ομάδα μας να πετύχει τους μεγαλους στοχους που έχει!»

Share it