Search

Μια ντουζίνα πιτσιρικάδες υπέγραψαν επαγγελματικό στον ΑΟΞ! Στην πρώτη ομάδα και ο Κώστας Ζιπίδης

Μετά την υπογραφή 8 επαγγελματικών συμβολαίων(δείτε ΕΔΩ) παιδιών της Ακαδημίας, αλλά και του αρχηγού της ομάδας Νέων Τσιλιγγίρη(Δείτε ΕΔΩ) αλλά και των Αλή Ερτουρούλ και Γιάννη Ιγνατιάδη(δείτε ΕΔΩ), η ΠΑΕ Ξάνθη προχώρησε στην υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με ακόμη ένα ξανθιωτάκι.

Ο λόγος για τον 17χρονο(γεννημένος το 2003) Κωνσταντίνο Ζιπίδη. Ο “Ζιπ” ξεκίνησε απο την Ακαδημία του Ορφέα Ξάνθης οπού ξεχώρισε με την παρουσία με την ΠΑΕ Ξάνθη να αποκτά και απο ηλικία 12 ετών βρέθηκε στα τμήματα Υποδομής του ΑΟΞ οπού πέρασε απο Κ13, Κ15 και την Κ17 του συλλόγου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα που στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες, κείμενο που λέει "SPORTS ADDICT. GR"Ο ταλαντούχος ξανθιώτης μέσος κλήθηκε απο τον Πρόεδρο της ΠΑΕ, Αριστείδη Πιαλόγλου και έγινε ο 12ος νεαρός ποδοσφαιριστής απο την Ακαδημία του συλλόγου που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και πλέον απο το απόγευμα της Παρασκευής(31/7) θα μετέχει στις προπονήσεις της Ανδρικής ομάδας υπό τις οδηγίες του Νίκου Καραγεωργίου.

Share it