Search

Με φιλοδοξίες, όρεξη και 33 παίκτες η πρώτη της Αλεξανδρούπολης FC! (video & photos)

Με τον πήχη πιο ψηλά σε σχέση με πέρυσι και πολλά όνειρα για επιτυχίες, ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν στη Γ’ Εθνική η Αλεξανδρούπολη FC.

Συνολικά 33 παίκτες έδωσαν το «παρών» σε αυτή την επίσημη πρώτη της ομάδας, με το νέο μεταγραφικό απόκτημα Χρήστο Καρτσαμπά να τραβάει τα βλέμματα, με την όρεξη που έδειχνε (το σημείωσε και ο προπονητής κ. Ουσταμπασίδης κατά την ομιλία του) αλλά και με το παραστατικό του καθώς είναι ένας ψηλός στόπερ (1,92).

 

Ο κόουτς της Αλεξανδρούπολης ήταν αυτός που πήρε πρώτος τον λόγο κάνοντας τις συστάσεις μεταξύ παικτών, τεχνικού τιμ και διοίκησης. Στην συνέχεια μίλησαν ο Γ.Γ. Παναγιώτης Λογαράς και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων Βασίλης Τσιομλεκίδης. Αναφέρθηκαν στους στόχους της ομάδας ενώ μίλησαν στους παίκτες και για θέματα που αφορούν την καθημερινότητα τους στην ομάδα.

Πριν ξεκινήσει η προπόνηση οι ποδοσφαιριστές Χρήστος Καρτσαμπάς & Νίκος Γκαϊδατζής, αλλά και οι Παναγιώτης Λογαράς & Βασίλης Τσιομλεκίδης, έκαναν δηλώσεις στην κάμερα του SportsAddict.gr, του μοναδικού Μ.Μ.Ε. που ήταν παρών:

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω, πατώντας πάνω στο f που υπάρχει στο λινκ:

Share it