Ξεκάθαρο μήνυμα Ξάνθης προς όλους: Θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα!

Την έντονη αντίδρασης αλλά και την έκπληξη που της προξένησε η επιστολή του προέδρου της Super League ο οποίος ζήτησε άμεσο ορισμό μπαράζ παραμονής, εξέφρασε με δική της επιστολή προς τον κ. Μπουτσικάρη, η ΠΑΕ Ξάνθη.

Την επιστολή που καταλήγει με τη φράση του αείμνηστου δικηγόρου, συγγραφέα και βουλευτή Ηλία Ηλιού «θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα», υπογράφει ο πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της θρακιώτικης ομάδας Άρης Πιαλόγλου.

Η επιστολή:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ XANTHI FC
ΞΑΝΘΗ, 31 Ιουλίου 2020 ΠΡΟΣ ΤΗΝ

Αριθ. Πρωτ. : 253 ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Υπ’ όψη : Προέδρου Δ.Σ. Super League

κ. Μπουτσικάρη Λεωνίδα

Κοιν/ση : ΟΛΕΣ τις ΠΑΕ Super League

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Με μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε από τα Μ.Μ.Ε. ότι έχετε αποστείλει ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, με την οποία ζητάτε τον άμεσο ορισμό μπαράζ.

Αν όντως αυτό συμβαίνει η έκπληξη μας δεν είναι μόνο δυσάρεστη, αλλά η ενέργειά σας αυτή συνιστά ευθεία παραβίαση του καταστατικού μας και των κείμενων διατάξεων, αφού εκτός των άλλων δεν έχει “παρθεί” καμία τέτοια απόφαση από το Δ.Σ. της Super League και επιπλέον δεν έχει ακόμη επικυρωθεί η βαθμολογία των θέσεων 7 – 14.

Ευχόμαστε να μην έχει συντελεστεί αυτή η θεσμική παρεκτροπή, άλλως οφείλετε να εξηγήσετε τους “ ΟΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ” σας οδήγησαν σε αυτή.

ΥΓ 1: Ο Αείμνηστος Ηλίας Ηλιού είχε πει: «Θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα»

Με εκτίμηση,

Για την Α.Ο. «ΞΑΝΘΗ» Π.Α.Ε.

ΠΙΑΛΟΓΛΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Share it