Search

Κορονοϊός: Κατέληξε 59χρονος από τη Μύκη Ξάνθης στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Στους 204 ανέρχονται πλέον οι νεκροί από κορονοϊό στη χώρα μας καθώς κατέληξε το βράδυ της Πέμπτης ένας 59χρονος από τη Μύκη Ξάνθης με υποκείμενα νοσήματα ,ο οποίος νοσηλευόταν από την 1η Ιουλίου και τρεις ημέρες μετά, λόγω επιδείνωσης της κατάστασής του, διασωληνώθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης.

Εν τω μεταξύ, όπως αναφέρει η ΕΡΤ Ορεστιάδας, χθες (30/07) το μεσημέρι δόθηκαν τρία εξιτήρια, ενώ έγινε και και μία νέα εισαγωγή ασθενούς, που βρέθηκε θετικός στον covid-19. Τα εξιτήρια δόθηκαν σε μία 23χρονη από τη Συρία, μετά από νοσηλεία εννέα ημερών, σε έναν 85χρονο από την Καβάλα, μετά από 20ήμερη νοσηλεία και σε μία 82χρονη από την Ελευθερούπολη Καβάλας, που νοσηλεύτηκε για επτά, μόνον, ημέρες.

Η νέα εισαγωγή αφορά σε έναν 82χρονο από την Καβάλα. Μετά τα νεώτερα στοιχεία, στο νοσοκομείο βρίσκονται 11 συνολικά ασθενείς με κορονοϊό, εκ των οποίων οι επτά βρίσκονται στη Μονάδα covid-19 και τέσσερις στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων

Υπενθυμίζεται ότι χθες ανακοινώθηκαν στη χώρα μας 65 νέα κρούσματα κορονοϊού εκ των οποίων τα 17 εντοπίστηκαν στις πύλες εισόδου, ενώ άλλα 16 εντοπίστηκαν σε αγκυροβολημένο πλοίο στον Πειραιά.

Πηγή: ΕΡΑ Ορεστιάδας, ert.gr

Share it