Search

Photos: Έναρξη προετοιμασίας για τη Βασίλισσα Θράκης! “Μαζί ζούμε το όνειρο της Α’ Εθνικής”

Σε ρυθμούς Α’ Εθνικής κινείται πλέον επίσημα η Βασίλισσα Θράκης, πραγματοποιώντας την Πέμπτη 30/7, την πρώτη προπόνηση που σηματοδοτεί και την έναρξη της προετοιμασίας, ενόψει της ιστορικής πρώτης συμμετοχής της ομάδος, στα σαλόνια της Α΄Εθνικής Γυναικών.

Με τον αγωνιστικό σχεδιασμό να έχει ολοκληρωθεί από νωρίς, σύσσωμες οι αθλήτριες της Βασίλισσας πάτησαν ξανά χορτάρι μετά από περίπου 3 μήνες, με υπεύθυνο αγωνιστικού τμήματος τον Απόστολο Κουτρουλό και υπό τις οδηγίες του προπονητή Ανέστη Αλεξούδη, με τον τελευταίο να προμηνύει την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδος.

Η Βασίλισσα, στην παρθενική της χρονιά στην Α΄Εθνική, σύμφωνα με τον προπονητή κ. Αλεξούδη, στοχεύει κατά κύριο λόγο στην παραμονή, με συγκρατημένη αισιοδοξία για μια καλή πορεία, με την ομάδα να δομείται από το βασικό κορμό των αθλητριών της περσινής χρονιάς  καθώς και τρεις νέες παίχτριες από τις ακαδημίες.

Υπενθυμίζουμε τη διάθεση των καρτών διαρκείας από τους υπεύθυνους της ομάδας καθώς και από τις αθλήτριες, με κόστος   10 Ε, για τα εντός έδρας παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδος. Η έναρξη της αγωνιστικής χρονιάς προορίζεται για τις αρχές Οκτώβρη.

ΜΑΖΙ ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!

 

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΔΩ

http://

Share it