Search

Έφτασε στην πηγή αλλά δεν τα κατάφερε η Αλάνιασπορ του Μανώλη Σιώπη! Κυπελλούχος Τουρκίας η Τραμπζονσπόρ

Μετά από το θαύμα στο πρωτάθλημα, όπου πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν στην ιστορία της τερματίζοντας 5η και παίρνοντας το εισιτήριο για την παρθενική συμμετοχή της στο Europa League, η Αλάνιασπορ του Εβρίτη Μανώλη Σιώπη και των Τάσου Μπακασέτα και Γιώργου Τζαβέλλα προσπάθησε να κάνει την έκπληξη και στο Κύπελλο, αντιμετωπίζοντας την Τράμπζονσπορ στον τελικό που διεξήχθη το βράδυ της Τετάρτης στο Ολυμπιακό Στάδιο της Κωνσταντινούπολης.

Δεν τα κατάφερε ωστόσο, με την ομάδα της Τραπεζούντας να επιβεβαιώνει τον τίτλο του φαβορί και να επικρατεί με 2-0. Ο Ομούρ με προβολή μέσα από την περιοχή στο 25′ άνοιξε το σκορ για την Τράμπζον και ο Σόρλοθ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων για να χαρίσει το 9ο Κύπελλο στην ομάδα του.

Türkiye Kupası'nın sahibi Trabzonspor! Trabzonspor 2-0 Alanyaspor ...

Σημειώνεται πως στο αρχικό σχήμα της Αλάνιασπορ ήταν και οι τρεις Έλληνες που αγωνίζονται στην ομάδα του Ερόλ Μπουλούτ, ο Τάσος Μπακασέτας, ο Γιώργος Τζαβέλλας και ο Μανώλης Σιώπης, με τους δύο πρώτους να αγωνίζονται σε όλο το ματς και τον Εβρίτη μέσο να αποχωρεί στο 54′ δίνοντας τη θέση του στον Ουκάν για να γίνει πιο επιθετική η ομάδα του.

Τράμπζονσπορ (Έντι Νιούτον): Τσακίρ, Περέιρα (90+1′ Ντα Κόστα), Τουρκμέν, Κάμπι, Νόβακ (78′ Τσορέτσκι), Γκιλιέρμε, Παμάκ (88′ Εντιαγέ), Ομούρ, Σόσα, Εκουμπάν (41′ Μπιλάλ), Σόρλοθ

Αλάνιασπορ (Ερόλ Μπουλούτ): Μαραφόνα, Χουανφράν, Κόκερ, Τζαβέλλας, Ενσακαλά, Σιώπης (54′ Ουτσάν), Γκιουλσελάμ (74′ Πεκτεμέκ), Φερνάντες, Μπακασέτας, Καράκα (63′ Μπουλούτ), Σισέ

Share it