Search

Επιστρέφει στην ενεργό δράση για τον αγαπημένο του ΑΟ Ορεστιάδας ο Χουσίδης!

Ένας άνθρωπος που ως αθλητής είχε συνδέσει το όνομα του με τον ΑΟ Ορεστιάδας με την άνοδο στη Volley League το 2014, ο Θοδωρής Χουσίδης, επιστρέφει στην ενεργό δράση για την ομάδα της καρδιάς του.

Ο Χουσίδης θα κρατήσει το πόστο του στα αναπτυξιακά του ΑΟΟ αλλά θα παίζει πλέον στην ανδρική ομάδα ενισχύοντας την αγωνιστικά.

Η ανακοίνωση της Ορεστιάδας:

«Η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Θοδωρή Χουσίδη στην ενεργό δράση, ενισχύοντας την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει με στόχο να επιστρέψει ο Α.Ο.Ο. στις Εθνικές κατηγορίες.

Ο 38χρονος κεντρικός ανήκει στη γενιά που έζησαν τις μεγάλες στιγμές του Α.Ο.Ο. σε μία εποχή που το βόλεϊ μονοπωλούσε το ενδιαφέρον όλου του Έβρου. Σαν αθλητής αγωνίστηκε για περισσότερο από μία δεκαετία στον ΑΟ Νέας Βύσσας ενώ από το 2009 ανήκει στο δυναμικό του Α.Ο. Ορεστιάδας πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Volleyleague το 2014. Μετά από εκεί αγωνίστηκε για μία σεζόν στη Ροδίων Άθλησις, ενώ επέστρεψε πάλι στη βάση του αγωνιζόμενος με την φανέλα του ΑΟ Ορεστιάδας στην Volleyleague ενώ για 2 αγωνιστικές περιόδους αγωνίστηκε με την φανέλα του Άθλου.

Ο Χουσίδης θα παραμείνει στην τεχνική καθοδήγηση του παιδικού και παμπαιδικού τμήματος του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας, όπου οι βλέψεις είναι υψηλές όπως και οι στόχοι της ομάδας μας! Από πέρυσι επιπλέον αποτελεί Περιφερειακό Ομοσπονδιακό προπονητή της ΕΣΠΕΘΡ. Διαχρονικά το μεγάλο μας στοίχημα και η «βιτρίνα» του συλλόγου μας είναι οι ακαδημίες και μέλημα μας είναι να συνεχιστεί η δουλειά που γίνεται εδώ και πολλές δεκαετίες!

Ευχόμαστε στον Θοδωρή καλή δύναμη και στα δύο πόστα με υγεία και επιτυχίες!»

Share it