Search

Σε καθοδική πορεία το Over 2.5 γκολ!

Προγνωστικά 29/07/2020 Φιορεντίνα – Μπολόνια με Novibet

Αναμέτρηση για την 37η αγωνιστική στην ιταλική Σέριε Α, με τη Φιορεντίνα να υποδέχεται στο «Αρτέμιο Φράνκι» την Μπολόνια. Το ματς θα διεξαχθεί στις 22:45, κεκλεισμένων των θυρών.

Δείτε όλα τα παιχνίδια της ημέρας στο κουπόνι στοιχήματος

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Με δύο πέναλτι γνώρισε την ήττα με 2-1 από τη Ρόμα εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Το δεύτερο μάλιστα, το οποίο βρήκε δίχτυα στο 87’, ήταν ανύπαρκτο και δικαίως διαμαρτυρήθηκε. Έτσι έπεσε στην 11η θέση της βαθμολογίας. Παρουσιάζεται αδιάφορη βαθμολογικά εδώ και πολύ καιρό, ενώ και η φετινή σεζόν δε μπορεί να χαρακτηρίζεται πετυχημένη για τον σύλλογο. G/G οι 10 από τις 14 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.

Εκτός δράσης λόγω τραυματισμού οι Ντραγκόφσκι (τερματοφύλακας) και Μπενάσι (χαφ). Επιστρέφει από τραυματισμό ο πολύτιμος Καστροβίλι (μέσος).

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Ήταν εκπληκτική στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Λέτσε εντός έδρας. Αν και έκλεισε το πρώτο μέρος νικώντας 2-0, χαλάρωσε στη συνέχεια και ισοφαρίστηκε στο 66’. Στάθηκε τυχερή στην τελευταία φάση του αγώνα, αφού μετά από αντεπίθεση έκανε το 3-2 και πήρε τη νίκη. Πλέον βρίσκεται στην 11η θέση του πίνακα, ισοβαθμώντας με Πάρμα και Βερόνα. Δέχεται γκολ εδώ και 32 σερί αγώνες. Over τα 5 από τα 7 τελευταία και G/G τα 8 από τα 9 πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Τιμωρημένος ο βασικός επιθετικός Παλάσιο. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Τομιγιάσου, Κρέιτσι και Μπάνι (αμυντικοί).

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αμφότερες χωρίς άγχος και στόχο το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία. Δύσκολα θα μείνε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα, στοίχημα στο Over 2.5 γκολ με απόδοση 1.65 στη Novibet

Share it