Search

Φινάλε αποχωρήσεων, παρελθόν απο την Ξάνθη και οι Καρασαλίδης, Καμαρά, Τερκί και Φοσέ!

Όχι ένας ούτε δύο αλλά 20(!) ποδοσφαιριστές αποτελούν παρελθόν απο την ομάδα της Ξάνθης, με τους Αριστοτέλη Καρασαλίδη, Κασά Καμαρά, Μεχντί Τερκί και Ζορντάν Φοσέ να είναι οι τελευταίοι που δεν θα αγωνίζονται με την φανέλα της ομάδας.

Θυμίζουμε πως έχουν αποχωρήσει ήδη οι δανεικοί Άμπαντ, Σόσα, Φασίδης, Μουλέν, Εντουάρντο, Αμορίμ, Στάρτζεον, Γκαργκαλατζίδης, οι αρχηγοί Μπαξεβανίδης και Λισγάρας, όπως και οι Κοβάσεβιτς, Κασάδο, Κάστρο, Ντουρίτσκοβιτς, Μπαριέντος αλλα και ο Μαλεζάς που ήδη ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα. Ενώ να σημειώσουμε πως μένει μέχρι να…φύγει και ο Μπέντο! Ενώ εκτός απροόπτου παρόμοιος θα είναι και ο δρόμος του Λούκας Πολέτο του οποίου ο δανεισμός στον Λεβαδειακό ολοκληρώθηκε

Όσον αφορά τους παίκτες που “έκλεισαν” την πόρτα των αποχωρήσεων, ο Τέλης Καρασαλίδης που επέστρεψε στην Ξάνθη το καλοκαίρι μετά την παρουσία του στον Ατρόμητο  και φέτος είχε 32 συμμετοχές στο πρωτάθλημα έχοντας συνολικά 55 συμμετοχές με τα χρώματα της Ξάνθης. Ο 29χρονος Σερραίος αμυντικός είχε ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο όμως αποδέχτηκε την πρόταση της ομάδας και έλυσε το συμβόλαιο του.

Ο Κασά Καμαρά αποχωρεί μετά απο 4,5 χρόνια στον σύλλογο, είχε αποκτηθεί τον Γενάρη του 2016 απο τον Εργοτέλη,  έχοντας συνολικά 94 συμμετοχές με την φανέλα του συλλόγου, με την φετινή να είναι απο τις χειρότερες του μετρώντας μόλις 14 συμμετοχές. Ο 27χρονος διεθνής Μαυριτανός είχε ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο όμως αποδέχτηκε την πρόταση της ομάδας και έλυσε το συμβόλαιο του.

Ο Μεχντί Τερκί αποκτήθηκε το καλοκαίρι και αποχωρεί έχοντας καταγράψει 31 συμμετοχές με την φανέλα της ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις. Ο 28χρονος Αλγερινός είχε συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο όμως αποδέχτηκε την πρόταση της ομάδας και έλυσε το συμβόλαιο του.

Παρελθόν απο την Ξάνθη αποτελεί και ο τοπ σκόρερ της ομάδας, Ζορντάν Φοσέ που αποκτήθηκε το καλοκαίρι και έχοντας 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας σημειώσει 8 τέρματα(7 για το πρωτάθλημα και 1 για το Κύπελλο). Ο 28χρονος Γάλλος είχε συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο όμως αποδέχτηκε την πρόταση της ομάδας και έλυσε το συμβόλαιο του.

Share it