Search

Πρωταθλητής Εφήβων ΕΚΑΣΘ με τον ΠΑΟΚ ο Ζήνωνας Φαρχάτ, ασημένιος με νέο 15αρι ο Μελαδιανός!

Τον τίτλο του πρωταθλητή ΕΚΑΣΘ πανηγυρίζει απο την Δευτέρα ο ξανθιώτης γκάρντ Ζήνωνας Φαρχάτ(φωτο κατω) μετά τη νίκη της ομάδας του στον “ξανθιώτικο” τελικό με την ΧΑΝΘ με 66-62.

Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής που αναδείχθηκε απο την Ασπίδα Ξάνθης και το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ μετείχε στην πολύ καλή σεζόν του ΠΑΟΚ που με πρωταγωνιστή τον Τανούλη κέρδισε την ΧΑΝΘ του Σωτήρη Κοκκινόπουλου και πανηγύρισε τον τίτλο. Πέρα όμως απο τον πρώην προπονητή Λεύκιππου και ΑΕ Κομοτηνής υπήρχε και δεύτερη Θρακιώτικη παρουσία με τον ξανθιώτη Γιάννη Μελαδιανό(αναδείχθηκε απο την Ακαδημία του Αρίωνα Ξάνθης) να είναι για ακόμα ένα ματς εντυπωσιακός σημειώνοντας 15 πόντους με τρία τρίποντα και ήταν απο τους καλύτερους της ΧΑΝΘ που έδωσαν μεγάλη μάχη απέναντι στον “δικέφαλο

Δεκάλεπτα: 14-19, 27-29, 52-46, 66-62

Διαιτητές: Λόρτος-Κοϊμτζόγλου-Δέλλας

ΠΑΟΚ (Τζώρας-Σταυρόπουλος): Φαρχάτ, Μητρόπουλος 15(1), Τανούλης 25, Καραγιαννίδης 4, Κατσαμούρης 8(2) Κώνστας 2, Χαρίτογλου 7(1), Παναγιώτου, Αστεριάδης, Κόνσουλας 5, Αχτσής, Μπρουζιώτης.

ΧΑΝΘ (Καπουσούζη-Κοκκινόπουλος): Λόγυρος, Καραγιάννης, Μελαδιανός 15(3), Γρίβας, Λαδένης 2, Μαργαριτόπουλος 5(1), Λύτρας, Ζωϊδης 10, Χαβαλές 12(2), Μυρκόπουλος, Μερμήγκης 16(2), Τουραπίδης 2.

Share it