Search

Photos: Πρώτη με αγιασμό και όνειρα για την φιλόδοξη Ελπίδα Γενισέας!

Με υψηλές φιλοδοξίες και στόχους ξεκίνησε την προετοιμασία της η φιλόδοξη ομάδα της Ελπίδας Γενισέας στο ανανεωμένο και σε εξαιρετική κατάσταση Δημοτικό Γήπεδο Γενισέας.

Τους παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές της Ελπίδας υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος Θόδωρος Γκασιμπαγιαζίδης μαζί με τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Καραγκιόζη(φωτο πανω) και μετά τις πρώτες οδηγίες στα αποδυτήρια όλοι οι παίκτες της ομάδας βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για ομιλίες, αγιασμό και φυσικά την πρώτη προπόνηση της χρονιάς

Η ανανεωμένη και πολλά υποσχόμενη διοίκηση της Ελπίδας(τους βλέπετε στην φωτο πάνω) έδειξε απο την πρώτη κιόλας ημέρα το πόσο κοντά είναι στην προσπάθεια της ομάδας, και στο πλευρό παικτών και τεχνικού τιμ.

Παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές καλωσόρισε το μέλος της διοίκησης Γιώργος Σαρηπανίδης μαζί με τον Πρόεδρο της ομάδας, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την αποφασιστικότητα που βλέπουν σε όλους στο γήπεδο και εκφράζοντας την αισιοδοξία τους πως η Ελπίδα φέτος θα είναι πρωταγωνίστρια. Ακολούθως τον λόγο πήρε ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Καραγκιόζης που ευχήθηκε σε όλους υγεία και ενότητα για να πετύχουν όλοι μαζί τον στόχο της ομάδας.

Ακολούθως πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός της ομάδας και εν συνεχεία τ πρώτο τρέξιμο και ασκήσεις της χρονιάς

Πολύ κοντά σε αυτό το νέο ξεκίνημα της Ελπίδας με στόχο η ομάδα να γίνει ξανά πρωταγωνίστρια στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του Νομού, και ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΟΞ, Οκάν Χατζητερζόγλου που βρίσκεται σε συζητήσεις για την επόμενη ομάδα που θα αγωνιστεί(και πάλι στο εξωτερικό) ωστόσο δεν έχασε την ευκαιρία να φορέσει φανέλα της ομάδας δείχνοντας την στήριξη του.

Τα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας απο αριστερά προς δεξιά: Μπουνταγκίδης, Ξαντινίδης, Μακράκης, Πανταζίδης, Χιονίδης, Δημητριάδης, Καρυοφυλάκης, Βουλγαρίδης, Τσικούδης

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΣ ΓΕΝΙΣΕΑΣ ΕΔΩ 

http://

Share it