Μπαράζ αποχωρήσεων και αβεβαιότητας στην Δόξα Κάτω Καμήλας! Η παραδοχή και το σενάριο εξαγοράς απο τον Ηρακλή!!!

Κάτι παραπάνω απο ορατός είναι ο κίνδυνος για το Σερραϊκό ποδόσφαιρο να μείνει με μόλις μια ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικης

Βλέπεται μετά την απόφαση τόσο του Σιδηροκάστρου όσο και των επιλαχόντων να πάρουν το εισιτήριο της ανόδου απο την ΕΠΣ Σερρών(θυμηθείτε ΕΔΩ),  φαίνεται πως και η Δόξα Κάτω Καμήλας στρέφεται προς αυτή την κατεύθυνση με την ομάδα ηδη να έχει χάσει σωρεία ποδοσφαιριστών απο το περσινό ρόστερ που αποχώρησαν, με αρκετούς μάλιστα να οδεύουν στον Μέγα Αλέξανδρο Οφρυνίου, κάνοντας ορατό τον “κίνδυνο” να χαθεί η θέση.

Μάλιστα σε όλα αυτά ήρθε να προστεθεί και η συνέντευξη του Προέδρου της Δόξα Κάτω Καμήλας Μιχάλη Μιντζιρίκη  που επιβεβαιώνει τις επαφές της σερραϊκής ομάδας για την πώληση του ΑΦΜ στον Ηρακλή, θέμα που αναμένεται να έχει αίσια έκβαση άμεσα, αφού έκανε λόγο για συμφωνία στο οικονομικό. Κάτι που αν συμβεί φέρνει εκτός απροόπτου τον “γηραιό” στον δρόμο των ομάδων της Θράκης στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής!

Αναλυτικά οι δηλώσεις Μιντζιρίκη στο soccerpractor :

«Καταρχάς θέλω να διαψεύσω ως πρόεδρος  ότι η Κάτω Καμήλα δεν θα κατέβαινε στη Γ΄ Εθνική. Δε το είπα ποτέ εγώ πουθενά, ήταν κάτι υπό συζήτηση. Ξεκινάμε από εκεί. Στο δια ταύτα, υπάρχουν συζητήσεις με έναν φίλο μου, που είναι φίλαθλος του Ηρακλή και μπαίνει μπροστά, στηρίζοντας όπως μπορεί για την επανεκκίνηση της ομάδας. Δε ξέρω αν μετά έχει ρόλο στην ομάδα, αλλά λέει ότι πληρώνει εκείνος για τον ΑΦΜ μας. Τα βρήκαμε στο οικονομικό. Θα φαίνονται όλα στα χαρτιά. Μπορεί σήμερα-αύριο να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα. Λογικά μετράμε ώρες. Και πέρυσι με πλησιάσανε και δεν έγινε ποτέ. Ως τις υπογραφές ας κρατάμε… μικρό καλάθι. Θεωρώ δύσκολο για μένα να έχω κάποια εμπλοκή στη συνέχεια στον Ηρακλή. Απλώς θα παίξουν στη Γ΄ Εθνική στη θέση της Δόξας. Ίσως σταματήσω τελείως παραγοντικά από το ποδόσφαιρο εγώ για προσωπικούς λόγους. Ήμουν 4 χρόνια, όλα πρόεδρος και ανεβήκαμε 3 κατηγορίες, ενώ παίξαμε μια χρονιά στη Γ΄ Εθνική. Φέτος αναδειχτήκαμε Κυπελλούχοι Σερρών. Έτσι, ο Ηρακλής θα έχει τη δυνατότητα να παίξει και στο νέο Κύπελλο Ελλάδας. Τα πράγματα κυλούν θετικά και εκτιμώ ότι θα γίνει η δουλειά».

Share it