Search

Έστειλε μήνυμα παραμονής ο Μπέντο αλλά…

Μήνυμα παραμονής για τη νέα χρονιά έστειλε με ποστάρισμα του ο 27χρονος γκολκίπερ της Ξάνθης, Βίτορ Σάο Μπέντο, με την πραγματικότητα πάντως να είναι λίγο πιο…περίεργη

Στην ανάρτηση του ο Πορτογάλος κίπερ έγραψε: “Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της, μια δύσκολη χρονιά για πολλούς λόγους αλλά όλοι οι ποδοσφαιριστές και η ομάδα της Ξάνθης κατάφεραμε να βγούμε νικητές απο την δοκιμασία. Πήραμε πολλά μαθήματα με πιο σημαντικό να μην τα παρατάμε ποτέ. Έχω καθαρή συνείδηση για την παρουσία μου, έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου και πλέον θα ξεκουραστώ για να είμαι έτοιμος για τη νέα χρονιά. Pame Xanthi 🔴⚪️”

Ο Μπέντο θυμίζουμε πως αποκτήθηκε το καλοκαίρι με ελεύθερη μεταγραφή απο την Κοβίλια, ομάδα Β’ Εθνικής Πορτογαλίας,  και φέτος μέτρησε συνολικά 9 εμφανίσεις(3 στην κανονική διάρκεια, 2 στα πλέι άουτ και 4 στο Κύπελλο). Στον Πορτογάλο προτάθηκε λύση του συμβολαίου κοινή συναινέση κάτι που όμως αρνήθηκε ο μάνατζερ του παίκτη, και έτσι έχει σε ισχύ συμβόλαιο ακόμη ενός έτους, οπότε για αυτό και το ποστάρισμα παραμονής ωστόσο δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχει νέα προσπάθεια λύσης της συνεργασίας απο πλευράς της ΠΑΕ.

Share it