Search

NOVA: Μειώσεις σε όλα τα συμβόλαια αν αυξηθούν οι ομάδες, αντίθετοι στην…Ασανσέρ League!

Τα σενάρια περί αύξησης των ομάδων ενόψει της επικείμενης συνεδρίασης του Δ.Σ. της Super League σχολίασαν μέσω διαρροής τα στελέχη της NOVA, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως είναι θετικοί σε μια ανταγωνιστική Super League αλλά… όχι σε μια πολυπληθή… ασανσέρ League.

Συγκεκριμένα, όσον αφορά τα σενάρια που μιλούν για πρωτάθλημα που μόνο για τη σεζόν 2020-21 θα διεξαχθεί «είτε με 15, είτε με 16, είτε με 18, είτε ακόμα και με 20 ομάδες, …και από την μεθεπόμενη σεζόν 2021-22, μπορεί να μειωθεί στις 12 ή ακόμα και στις 10 ομάδες», από το συνδρομητικό κανάλι της NOVA τόνιζαν ότι «μια τέτοια πρόταση μετατρέπει τη Λίγκα σε… Ασανσέρ League, όπου ανάλογα με τα κέφια των παραγόντων, πατάς το κουμπί και κάθε φορά κατεβαίνεις σε διαφορετικό όροφο».

Μάλιστα, σημείωσαν προς όλους τους εμπλεκόμενους, πως απομένουν ελάχιστες εβδομάδες για την έναρξη του πρωταθλήματος και η πλειονότητα των ομάδων δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα το τηλεοπτικό συμβόλαιο, εξαιτίας της «δεδομένης έλλειψης ανταγωνιστικότητας και εμπορικότητας του πρωταθλήματος».

Παράλληλα οι άνθρωποι της NOVA εξέφρασαν την απορία τους για το ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι οι παραπάνω ομάδες θα μπορέσουν να βρουν και τηλεοπτικό συμβόλαιο, όταν την δεδομένη χρονική στιγμή, υπάρχει μεγαλύτερη οικονομική ύφεση, εξαιτίας και της πανδημίας του κορονοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό, υπογράμμισαν πως η μόνη λογική εξήγηση που μπορεί να δοθεί είναι ότι οι εμπνευστές της αύξησης των ομάδων της Super League, θεωρούν πως όλες οι ομάδες, συμπεριλαμβανομένων των υφισταμένων 14, θα δεχτούν τελικά να πάρουν λιγότερα χρήματα, ώστε να προχωρήσει το πλάνο για περισσότερες ομάδες στο πρωτάθλημα.

Share it