Search

Ολοκληρώθηκε ο δανεισμός και αποχωρούν απο την Ξάνθη 8 ποδοσφαιριστές! Τα δεδομένα της παρουσίας τους

Παρελθόν αποτελούν απο την ΠΑΕ Ξάνθη οι οκτώ ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν την φετινή χρονιά με την μορφή δανεισμού στον σύλλογο.

Σε πολλούς είχε κάνει αλγεινή εντύπωση, ανάμεσα τους και ο υπογράφων, όταν το καλοκαίρι η Ξάνθη έπαιρνε την απόφαση να επενδύσει αρκετά σε παίκτες δανεικούς με την Ξάνθη για πρώτη φορά στην ιστορία της να έχει τόσους πολλούς δανεικούς σε μία αγωνιστική περίοδο.

Πάμε όμως να δούμε ποιοι είναι αυτοί οι 8 παίκτες:

Κάρλος Άμπαντ: Ο 25χρονος Ισπανός κίπερ αποκτήθηκε το καλοκαίρι με την μορφή δανεισμού απο την Αλμπαθέτε και ολοκλήρωσε την σεζόν με 28 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με καλές εμφανίσεις. Το υψηλό του κασέ και το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων κάνει την περίπτωση του να μοιάζει πολύ δύσκολη

Λεάντρο Σόσα:  Ο Ουρουγουανός αμυντικός αποκτήθηκε απο την Ντανούμπιο με μονοετή δανεισμό και με το πέρας της σεζόν επιστρέφει στην πατρίδα του έχοντας μετρήσει 28 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Τιμπό Μουλέν: Ο Γάλλος ήρθε δανεικός απο τον ΠΑΟΚ και επιστρέφει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για να μείνει ελεύθερος. Στην Ξάνθη κατέγραψε 19 συμμετοχές.

Βασίλης Φασίδης: Αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση ο 24χρονος Ημαθιώτης, καθώς αποτελεί παιδί που αναδείχθηκε απο τα τμήματα Υποδομής του ΑΟΞ και απο το 2015 αποτελεί μέλος της πρώτης ομάδας. Το περσινό καλοκαίρι αποκτήθηκε απο τον ΠΑΟΚ και παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού στην ομάδα της Ξάνθης καταγράφωντας φέτος 15 συμμετοχες, και πλέον επιστρέφει στον ΠΑΟΚ οπού ανήκουν τα δικαιώματα του. Παιδί με σημαντική προσφορά που πάντα έδινε το 100% σε οποιαδήποτε θέση και να τον έβαζαν να παίξει

Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης: Αποκτήθηκε το καλοκαίρι με την μορφή δανεισμού απο τον ΠΑΟΚ ως μια κίνηση με μέλλον με τον 20χρονο επιθετικό λόγω τραυματισμών να μην παίρνει αρκετό χρόνο συμμετοχές, κάτι που συνέβη στα πλέι άουτ οπού άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και 6 ματς που αγωνίστηκε δείχνοντας πως αν πάρει ευκαιρίες μπορεί να αφήσει το στίγμα του όπου και να αγωνιστεί στο μέλλον

Γουίλιαμ Ντε Αμορίμ: Συμπλήρωσε 1,5 χρόνο δανεικός απο την Στεάουα Βουκουρεστίου και πλέον επιστρέφει στην ομάδα της Ρουμανίας, με τον Βραζιλιάνο να έχει καταγράψει 28 συμμετοχές την σεζόν που μας πέρασε, και όπως όλα δείχνουν θα του δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία στην Στεάουα

Εντουάρντο Τεϊσέιρα: Αποκτήθηκε μετα “βαϊων και κλάδων” το καλοκαίρι απο την Μπράγκα, και παρότι κατέγραψε 29 συμμετοχές δεν έβγαλε την δεδομένη ποιότητα του και για της υψηλές απαιτήσεις που υπήρχαν για την περίπτωση του όπως και το πολύ μεγάλο κασέ και την ρήτρα αγοράς δεδομένα δεν θα υπάρχει κίνηση του ΑΟΞ.

Φάμπιο Στάρτζεον: Αποκτήθηκε απο την Φεϊρένσε και παρότι ξεκίνησε πολύ καλά στην συνέχεια έπεσε κατακόρυφα η απόδοση του. Στην Ξάνθη ο 26χρονος Πορτογάλος κατέγραψε 34 συμμετοχές και επιστρέφει στην Πορτογαλία για να βρει νέο σταθμό στην καριέρα του.

Share it