Search

Photos: Με νέα πρόσωπα ξεκίνησε την προετοιμασία της η φιλόδοξη Ασπίδα Ξάνθης!

Υπο τις οδηγίες του Νίκου Χατζηπαρασκευά ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης(22/7) την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική σεζόν η Ασπίδα Ξάνθης.

Η ανανεωμένη Ασπίδα που διατήρησε τον βασικό κορμό, προώθησε αρκετά παιδιά απο την Ακαδημία και ήδη έχει προχωρήσει και σε τρεις κινήσεις, ενώ παράλληλα πέρα απο την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας απο το Νίκο Χατζηπασρασκευά προσέθεσε ακόμη δύο γρανάζια στο τεχνικό τιμ, με τον Σωκράτη Χατζηπαρασκευά και τον Ξενοφών Μπουγιουκλή πέρα απο την Ακαδημία να βρίσκονται στο πλευρό του νεαρού κόουτς, και την διοίκηση της ομάδας να βρίσκεται στο πλευρό όπως έδειξε με την παρουσία του σχεδόν σε όλη την διάρκεια της προπόνησης τόσο του Προέδρου Πέτρου Ραφτόπουλου όσο και μελών της.

Στο ΔΑΚ πραγματοποιήθηκε η πρώτη της ομάδας με τους παίκτες της ομάδας να “χύνουν τον πρώτο ιδρώτα”, με ελάχιστες απουσίες και αυτές δικαιολογημένες και την παρουσία των τριών αποκτημάτων της ομάδας, όπως τους βλέπεται στην φωτογραφία κάτω κατά σειρά απο δεξιά προς αριστερά Βαγγέλης Μαλαδένης, Απόστολος Τσολακίδης και Μανώλης Δεμένικος.

Ενώ πέρα απο τον βασικό κορμό της ομάδας το παρών στην προπόνηση έδωσαν και τα πέντε απο τα συνολικά 8 παιδιά της Ακαδημίας που προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα. Όπως τους βλέπετε στην φωτογραφία κάτω απο δεξιά προς τα αριστερά είναι οι Εφέ Νταγκαλά, Αλέξανδρος Πιστόλας, Χριστόδουλος, Κατσούλης, Πρόδρομος Παρασκευάς και Παντελής Δελιορίδης. Απουσίαζαν ο Αλέξανδρος Μανουκιάν και νεαροί τερματοφύλακας Μάνος Μοσχίδης και Μιχάλης Σκευάς.Δείτε στιγμές απο την πρώτη προπόνηση της Ασπίδας Ξάνθης ΕΔΩ. 

http://

Share it