Search

Μανώλης Φανουράκης: “Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα πρέπει να εργαστούμε όλοι για να βρεθεί μια λύση, ανυπολόγιστη η ζημιά αν χαθεί η ομάδα”

Για την κρισιμότητα των δεδομένων μετά την απόφαση του Χρήστου Πανόπουλου να αποχωρήσει απο την Ξάνθη και τον κίνδυνο αν δεν βρεθεί επενδυτής έως τις 14 Αυγούστου να “εξαφανιστεί” απο τον χάρτη του ΑΟΞ μίλησε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης, Μανώλης Φανουράκης

Ο Μανώλης Φανουράκης που αποτελεί και μέλος των βετεράνων του ΑΟΞ, έχοντας φορέσει την φανέλα της ομάδας της Ξάνθης και αγωνιστεί μάλιστα στην Α’ Εθνική με τον σύλλογο σε ματς απέναντι στον Ολυμπιακό, έχει πλήρη γνώση του τι σημαίνει ΑΟΞ για την πόλη και εν γένει ολόκληρη την Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και για αυτό τόνισε την σημαντικότητα να γίνει ότι είναι δυνατόν για να βρεθεί λύση.

Ο κ. Φανουράκης μίλησε και για την σύσκεψη που ακολούθησε μετά τη συνέντευξη τύπου του κ. Πανόπουλου  με τη συμμετοχή των τοπικών αρχών και φορέων προκειμένου όλοι από κοινού να συνδράμουν στη μεγάλη προσπάθεια για την διάσωση της ομάδας αφού τα χρονικά περιθώρια , μέχρι και τις 14 Αυγούστου, είναι εξαιρετικά πιεστικά.

Εκτιμούμε ότι θα βρεθεί ένας σοβαρός και ικανός επενδυτής μέχρι τότε. Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα πρέπει να εργαστούμε όλοι για να βρεθεί μια λύση. Η παρουσία της ομάδας μας στην Α’ Εθνική για 32 χρόνια συνέβαλε στην προβολή της Ξάνθης και συνέδραμε στη στήριξη της τοπικής μας οικονομίας. Το να σβηστεί η ομάδα από τον ποδοσφαιρικό χάρτη θα είναι ζημιογόνο για όλη την Ξάνθη”, υπογραμμίζει και διευκρινίζει, προς πάσα κατεύθυνση, γιατί στην ανακοίνωση του ο Δήμος Ξάνθης αναφερόνταν στα περί στοχοποίησης του συλλόγου και καλεί άπαντες να συνδράμουν ώστε ο ΑΟΞ να συνεχίσει να υπάρχει και να διατηρεί ψηλά την σημαία της Ξάνθης, της Θράκης και ολόκληρης της Περιφέρειας όντας άλλωστε η μοναδική της εκπρόσωπος σε επαγγελματική Εθνική κατηγορία!

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη του Μανώλη Φανουράκη για τα θέματα του ΑΟΞ αλλά και τα δεδομένα στην μάχη που δίνει ο Δήμος Ξάνθης για την αποτροπή εξάπλωσης του Κορονοϊού, ΕΔΩ

Share it