Search

Χρήστος Πανόπουλος: “Πουλάω και φεύγω αμετάκλητα αλλά δεν δίνω την Ξάνθη σε κανένα ευκαιριακό λαμόγιο που θα την φέρει στην εξαθλίωση”

Παρελθόν απο την Ξάνθη μετά απο 29 χρόνια αναμένεται να αποτελέσει απο τις 14 Αυγούστου ο Χρήστος Πανόπουλος(δείτε ΕΔΩ), τονίζοντας τα σημεία της απόφασης του αλλά και τον όρο που θέτει για την πώληση της ομάδας.

Αναλυτικά:

Κυρίες και κύριοι, σ’ αυτή τη ζωή υπάρχει μια αρχή και ένα τέλος για όλα. Το έχω ξαναπεί. Όλοι εδώ στην Ξάνθη γνωρίζουν ό,τι εδώ και αρκετά χρόνια θέλω να φύγω από το ποδόσφαιρο. Εξάλλου αυτό ποτέ δεν το είχα κρύψει.

Σήμερα λοιπόν, σας ανακοινώνω ότι πήρα την οριστική και αμετάκλητη απόφαση, που δεν αλλάζει για όλα τα εκατομμύρια του κόσμου κι όλους τους ράβδους χρυσού που υπάρχουν, να αποχωρήσω άμεσα από το ποδόσφαιρο και ως εκ τούτου από την αγαπημένη μου Ξάνθη! Αυτό θα γίνει μέχρι τις 14 Αυγούστου (παραμονή της Παναγίας) του 2020 ώστε:

1ον) Η εταιρία μου να εκπληρώσει όλες ανεξαρτήτως τις οικονομικές υποχρεώσεις  που έχει μέχρι το τελευταίο ευρώ ώστε να κλείσει το κεφάλαιο αυτό με συνέπεια, με σεβασμό προς όλους, προς όλους τους εργαζόμενους, προς όλους τους «τρίτους», προς όλες τις υποχρεώσεις της. Με λίγα λόγια με «υγεία», όπως τόσα χρόνια πορεύτηκε κι απέπνεε υγεία, είχε υγεία και θα την έχει, μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο που θα αποχωρήσουμε εγώ και ο Συγγελίδης.

2ον) Να δώσουμε την ευκαιρία σε οποιοδήποτε επενδυτή – γκρουπ επενδυτών θέλει να αγοράσει την ομάδα. Μια ομάδα την οποία αν επιλέξει να επενδύσει, θα την παραλάβει με πάγια περιουσιακά στοιχεία, ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο, ένα αθλητικό κέντρο και τις όποιες ομάδες έχει με μηδενικούς δανεισμούς, με μηδενικές υποχρεώσεις και με πληρωμένα τα όποια έξοδα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο που θα την αφήσουμε.

Αλλά, υπάρχει ένα “αλλά” που μπορεί να μην αρέσει σε αρκετούς από την πόλη. Δεν θα δώσω την ομάδα σε οποιοδήποτε ευκαιριακό λαμόγιο να την εκμεταλλευτεί με στόχο άλλα πράγματα, και τελικά να την οδηγήσει στην εξαθλίωση, όπως δυστυχώς συμβαίνει σε άλλες ομάδες της χώρας μας, παραδείγματα υπάρχουν πολλά κοντινά και μακρινά. Προκειμένου να μην φτάσουν εκεί τα πράγματα θα την κλείσω τίμια, σωστά, ηθικά, από το να την αφήσω να την ξευτελίζουν και να την εξαθλιώνουν καθημερινά. Και σ’ αυτό είμαι κάθετος. Εύχομαι και ελπίζω, να βρεθεί η τίμια επόμενη λύση για την πόλη μας και την Ξάνθη μας. Και βέβαια θα είμαι ο πιο – και δεν μπορεί να αμφιβάλλει κανένας – ο πιο φανατικός φίλος της, με καρδιά και με ψυχή.

Share it