Search

Με νέο “αίμα” ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Ηρακλής Ζυγού!(+pics)

Υπό τις οδηγίες του Κώστα Τερζανίδη πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας την πρώτη του προπόνηση για τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Ηρακλής Ζυγού.

Η ομάδα του Ζυγού μετά την ιστορική πρώτη της παρουσία στην Γ’ Εθνική επιστρέφει με πλούσιες εμπειρίες στο τοπικό της Ξάνθης, και με αρκετά γνώριμα πρόσωπα είτε να παραμένουν είτε να επιστρέφουν στον σύλλογο. Όπως δηλαδή και ο Κώστας Τερζανίδης που μετά απο αρκετά χρόνια επιστρέφει στον Ηρακλή και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία με τον πολύπειρο ξανθιώτη τεχνικό να επιλέγει να έχει στο πλευρό του δύο παιδιά του συλλόγου, τους Άγγελο Χασιώτη και Γιάννη Κυράπογλου που θα τον συμπληρώνουν ως μέλη του τεχνικού τιμ. Ενώ σε ρόλο Γενικού Αρχηγού θα είναι και τη νέα χρονιά ο Μάκης Σαμαράς.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ένα σπορ, γρασίδι, δέντρο, ουρανός, παιδί, υπαίθριες δραστηριότητες και φύσηΌσον αφορά το ρόστερ της ομάδας ήδη έχουν γνωστοποιηθεί οι 7 πρώτες ανανεώσεις ενώ τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και άλλες, ενώ με την επίσημη έναρξη της μεταγραφικής περιόδου αναμένεται να γίνουν γνωστές και οι προσθήκες της ομάδας. Παράλληλα η ομάδα του Ζυγού και ο Κώστας Τερζανίδης πίστη στην φιλοσοφία τους έχουν αποφασίσει να προωθήσουν 6-7 παιδιά απο την Ακαδημία του συλλόγου ώστε να πάρουν ευκαιρίες στα παιχνίδια της Α’ κατηγορίας, με τον Ζυγό άλλωστε να έχει το βλέμμα του και στο μέλλον του συλλόγου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται, παιδί και υπαίθριες δραστηριότητες

Share it