Search

Photos: Με όρεξη για πολύ δουλειά και αρκετά νέα πρόσωπα η “πρώτη” για τον Ορφέα Ξάνθης

Με νέα πρόσωπα τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο τεχνικό τιμ πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο ΑΟΞ η πρώτη προπόνηση της χρονιάς για τον Ορφέα Ξάνθης, που για ακόμα μια χρονιά θα εκπροσωπήσει το ξανθιώτικο ποδοσφαίρου στην Γ’ Εθνική.

Ο Μπάμπης Χατζημεστής έχοντας στο πλευρό τους τον Υπεύθυνο Ακαδημιών Μάκη Μπογιατζίδη, τον εκ των αρχηγών της ομάδας αλλά και γυμναστή του συλλόγου Γιώργο Κατρανίτσα και το νέο μέλος του τεχνικού τιμ τον Γιώργο Μαλαδένη που ανέλαβε προπονητής τερματοφυλάκων υποδέχτηκε παλιούς και νέους σε αυτό το νέο ξεκίνημα του Ορφέα Ξάνθης

Σε αυτή μετείχαν και τα 4 νέα αποκτήματα της ομάδας, με για τους Λευτέρη Μανιά, Βαγγέλη Μπαμπούρη, Ανδρέα Σαμαρά και Παύλο Κριεζή έχοντας προϋπηρεσία στην κατηγορία παρά το νεαρό της ηλικίας τους να δώσουν την φρεσκάδα που χρειάζεται η ομάδα και να ενισχύσουν την προσπάθεια της σε πρωτάθλημα αλλά και Κύπελλο Ελλάδας, άλλωστε το Κύπελλο είναι και ο λόγος που ο ξανθιώτικος σύλλογος ξεκίνησε την προετοιμασία του νωρίτερα απο κάθε αντίπαλο.

Πέρα απο τα 4 νέα αποκτήματα ο σύλλογος θα έχει στο φετινό ρόστερ και 4 πιτσιρικάδες που ανεβαίνουν απο την Ακαδημία του συλλόγου για να ενισχύσουν το ρόστερ και συνεχίζοντας παράλληλα την παράδοση του συλλόγου. Ο λόγος για τους αμυντικούς Κόντο Αχμέτ, Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, τους μέσους Μίλτο Γκούρτζη και Γιώργο Τσάκαλο.

Δείτε στιγμές της πρώτης ΕΔΩ

http://

Απο εκεί και πέρα η ομάδα του Ορφέα διατήρησε όλο τον περσινό κορμό και με τις προσθήκες που έγιναν δημιουργείται μια εξαιρετική μίξη ταλέντου και εμπειρίας με στόχο ο σύλλογος να παρουσιαστεί δυνατός και ανταγωνιστικός. Δείτε το ρόστερ της ομάδας όπως διαμορφώνεται την δεδομενη στιγμή ΕΔΩ

Share it