Search

Στους ρυθμούς της “πρώτης” ο Ορφέας Ξάνθης που διατήρησε τον βασικό κορμό και ενισχύθηκε! Το ρόστερ έως τώρα

Το απόγευμα στις 18:00 ξεκινά στο γήπεδο του ΑΟΞ η προετοιμασία του Ορφέα Ξάνθης που διατήρησε τον βασικό κορμό της ομάδας και ευελπιστεί σε πορεία ανάλογη με το φινάλε της περσινής σεζόν που σε αντίθεση με το πρώτο μισό ήταν πολύ πιο βελτιωμένος.

Σε αυτό για την ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή θα βοηθήσουν και οι νεανικές αλλαγές που έγιναν στον σύλλογο, καθώς μετά την αποχώρηση των Μακράκη και Ξαντινίδη που συνεχίζουν στην Γενισέα, τον Θωμά Τσέκο που επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη και τον πιτσιρικά Απόστολο Βρίγκο,  η ομάδα ενισχύθηκε με τέσσερις νεαρούς ταλαντούχους ξανθιώτες που μάλιστα αμφότεροι είχαν παρουσία στην Γ’ Εθνική. Ο λόγος για τους Λευτέρη Μανιά, Βαγγέλη Μπαμπούρη, Ανδρέα Σαμαρά και Παύλο Κριεζή.

Πέρα απο τα 4 νέα αποκτήματα ο σύλλογος θα έχει στο φετινό ρόστερ και 4 πιτσιρικάδες που ανεβαίνουν απο την Ακαδημία του συλλόγου για να ενισχύσουν το ρόστερ και συνεχίζοντας παράλληλα την παράδοση του συλλόγου. Ο λόγος για τους αμυντικούς Κόντο Αχμέτ, Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, τους μέσους Μίλτο Γκούρτζη και Γιώργο Τσάκαλο.

Ξεχωριστή αναφορά πρέπει να γίνει και στον πολύπειρο κίπερ της ομάδας Γιάννη Ρούφο που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων έχει κάνει γνωστό πως δεν θα μπορέσει να προσφέρει στην ομάδα όπως τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο αποφάσισε να διατηρήσει το δελτίο του στην ομάδα δείχνοντας στήριξη στον σύλλογο και τον Μπάμπη Χατζημεστή. Άλλωστε για αυτό και η ομάδα απέκτησε δύο εξαιρετικά ταλαντούχος κίπερ όπως του Μανιά και Μπαμπούρη που μαζί με τον πιτσιρικά Γιώργο Γεωργιάδη θα αποτελούν την τριπλέτα των κίπερ της ομάδας.

Απο εκεί και πέρα η ομάδα του Ορφέα διατήρησε όλο τον περσινό κορμό και με τις προσθήκες που έγιναν δημιουργείται μια εξαιρετική μίξη ταλέντου και εμπειρίας με στόχο ο σύλλογος να παρουσιαστεί δυνατός και ανταγωνιστικός τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο Ελλάδας. Ήδη το ρόστερ αριθμεί 26 παίκτες και η ομάδα αναμένεται να προχωρήσει σε ακόμη τουλάχιστον τέσσερις μεταγραφές, με την μία να αναμένεται να είναι η επιστροφή του Δογουκάν Γκίντα στον σύλλογο.

Το ρόστερ της ομάδας για τη νέα χρονιά θα απαρτίζεται απο τους:

  1. Γιάννης Ρούφος
  2. Λευτέρης Μανιάς
  3. Βαγγέλης Μπαμπούρης
  4. Γιώργος Γεωργιάδης
  5. Γιώργος Κατρανίτσας
  6. Ανδρέας Σαμαράς
  7. Παύλος Κριεζής
  8. Χακή Τζαμπάζ
  9. Φεϊζί Χασάνογλου
  10. Παναγιώτης Βουλγαρίδης
  11. Αχμέτ Κόντο
  12. Παναγιώτης Κωνσταντινίδης
  13. Βασίλης Καραγκιόζης
  14. Χασάν Χασανκήλ
  15. Λάζαρος Μαυρόπουλος
  16. Σουκρή Σουκρήογλου
  17. Λάζαρος Παπαδόπουλος
  18. Θόδωρος Τορομανίδης
  19. Γιώργος Τσάκαλος
  20. Μίλτος Γκιούρτζης
  21. Νίκος Καλλίδης
  22. Τανζού Χαλίλ Ιμπράμ
  23. Κλεντής Ζιγκολάρι,
  24. Νίκος Μελισσόπουλος
  25. Χίντ Ιμέρ
  26. Γιώργος Κουκουρίγκος

Share it