Search

Τότεναμ, Παναθηναϊκός και… κόλπα ελληνικά!

Γράφει ο Λάμπρος Γκαραγκάνης

Σου βρήκαμε ολα τα online casino που λειτουργούν νόμιμα

Στο κυνήγι της Γουλβς βρίσκεται η Τότεναμ, που διεκδικεί στα 2 ματς που απέμειναν για το τέλος της Premier League την ευρωπαϊκή της έξοδο στο Europa League. Λέστερ εντός και Κρίσταλ Πάλας εκτός το βατό πρόγραμμά της. Όχι πώς θα της λύσει η Ευρώπη κάποιο από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, αλλά σε ένα τεταμένο κλίμα όπως είναι αυτό που επικρατεί στο εσωτερικό της θα είναι κάτι θετικό που δεν θα χειροτερέψει την κατάσταση. Έχει δείξει σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα στα πιο πρόσφατα παιχνίδια που έδωσε και αυτό χρίζει αναφοράς. Όχι ότι δεν δυσκολεύεται εννοείται…

Οι 10/12 βαθμοί στα πιο πρόσφατα 4 ματς αποδεικνύουν, ωστόσο, πώς έχει momentum. Ειδικά όταν η Λέστερ μετρά κάποιες απουσίες σημαντικών παικτών και οι Λονδρέζοι διαθέτουν, πλέον, μία πλήρη ενδεκάδα. Όταν δεν ήταν διαθέσιμοι, μέσα στη σεζόν, οι Σον και Κέιν εντοπίστηκε απίστευτο κενό στη γραμμή κρούσης. Κάτι τέτοιο δεν υφίσταται αυτή τη στιγμή. Ο Ζοσέ Μουρίνιο πάλι έχει ζητήματα να λύσει, όπως την αγωνιστική ετοιμότητα των Μόουρα και Άλι, αλλά είναι πταίσματα εμπρός σε ό,τι προηγήθηκε ειδικά με τους επιθετικούς του την τρέχουσα σεζόν. Το 2/2 είναι μονόδρομος για την Τότεναμ, σε αποδεκτή τιμή το ενδεχόμενο νίκης της.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥΣ…

Ανεξάρτητα με την απίστευτα κακή παράδοση που έχει… κατορθώσει να χτίσει με τον ΟΦΗ, ο Παναθηναϊκός -με όποιους και αν παίξει στο ΟΑΚΑ- έχει μία σειρά κινήτρων για να ολοκληρώσει τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Να σπάσει αυτό το απόστημα στην πρόσφατη σειρά αγώνων με τους Κρητικούς, οι οποίοι κάθε φορά που παίζουν με την αθηναϊκή ομάδα συμπεριφέρονται λες και δίνουν τελικό Champions League! Να κλείσει το κεφάλαιο 2 ετών, με τον Γιώργο Δώνη στην τεχνική ηγεσία. Κατάφερε να κρατήσει την ομάδα στα δύσκολα, όταν άπαντες την είχαν ξεγραμμένη. Ανέδειξε πάμπολλους νέους ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία. Έχτισε δυνατά αποδυτήρια, με την πλειοψηφία των παικτών να διατηρούν άριστη σχέση μαζί του. Τα έβαλε ανοικτά με προκλητικούς διαιτητές.

Εργάστηκε για την ομάδα που τον ανέδειξε ως αθλητή, χρησιμοποιώντας όλη την τεχνογνωσία που απέκτησε σε 2 δεκαετίες προπονητικής καριέρας. Ο τρόπος διαζυγίου έφερε σωρεία αντιδράσεων και αν υπήρχε η δυνατότητα παρουσίας φιλάθλων στο ΟΑΚΑ αυτό θα φαινόταν. Έκανε και ο ίδιος λάθη, τα οποία, όμως, δεν αιτιολογούν τη διοικητική απόφαση να τον απομακρύνει. Κλείνει ένας κύκλος για τον Παναθηναϊκό, μετά το 2018, ο πιο δύσκολος της σύγχρονης ιστορίας του. Ο Δώνης, ακόμη και αν δεν γυρίσει ποτέ στο μέλλον στον πάγκο της αγαπημένης του ομάδας, θα μνημονεύεται ως ο προπονητής που με… ψίχουλα άφησε έργο. Ο ΟΦΗ είναι η χειρότερη ομάδα των play off, αναλαμπές καλής αγωνιστικής εικόνας παρουσίασε στη διαδικασία, ακόμη και με πιτσιρικάδες βασικούς ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί για άνετη νίκη. Ποντάρεται από ημίχρονο.

ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εντυπωσιακά τα πολλά 0-0 (και οι ισοπαλίες) στα play out και γενικά τα ίδια αποτελέσματα σε ομάδες ίδιων στόχων! Το σενάριο της αναδιάρθρωσης έχει αναφερθεί ουκ ολίγες φορές στις αναλύσεις της Super League 1 στο foxbet.gr και κερδίζει διαρκώς πόντους. Οπότε για το ποιοι έπεσαν, αν έπεσαν, ποιοι θα ανέβουν, αν θα γίνει μπαράζ κτλ είναι ερωτήματα τα οποία -στο ελληνικό ποδόσφαιρ-ο δεν μπορούν να απαντηθούν ενώ μπαίνουμε στα τέλη Ιουλίου! Αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι της τελευταίας αγωνιστικής των play off, όταν ο απερχόμενος Πρωταθλητής Ελλάδας σε εποχή υγειονομικής κρίσης κατεβαίνει από τις αρχές του μήνα σε αγώνες με ληγμένα ιατρικά δελτία 12 ποδοσφαιριστών και η άμεση ανταγωνίστρια για τη 2η θέση του Champions League ΑΕΚ δεν διεκδικεί το δίκιο της -και μαζί έναν στόχο που θα της αποφέρει τεράστιο κέρδος- τότε τίθεται ένα ερώτημα: Αξίζει να μπει, έστω, 1 ευρώ στα παιχνίδια της 36ης αγωνιστικής;

Share it