Search

Το ξέσπασμα των παικτών της Ξάνθης για την εξασφάλιση της παραμονής!(+photos)

Έντονα ήταν τα συναισθήματα των μελών της ξανθιώτικης αποστολής μετά το τελευταίο σφύριγμα της λήξης απο τον Τάσο Σιδηρόπουλο και το 0-0 με την Λάρισα που αποδείχτηκε “χρυσό” καθώς σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα στο Περιστέρι εξασφάλιζε την παραμονή της Θρακιώτικης ομάδας στην μεγάλη κατηγορία για 32η συνεχόμενη χρονιά!

Με το σφύριγμα της λήξης και μαθαίνοντας το αποτέλεσμα από το Περιστέρι, οι παίκτες της ξανθιώτικης ομάδας μαζί με όλα τα μέλη του τεχνικού τιμ ξέσπασαν πανηγυρίζοντας όχι μόνο την παραμονή του συλλόγου αλλά και το γεγονός πως παρά τον ανελέητο και ανεξήγητο “πόλεμο” που δέχτηκε τα κατάφερε. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως η ομάδα της Ξάνθης τελείωσε την κανονική διάρκεια με 30 βαθμούς διάφορες περίεργες αποφάσεις απο Επιτροπές που όλοι ξέρουμε πως συστάθηκαν επέβαλαν στην Ξάνθη -12, -7 για την φερόμενη πολυιδιοκτησία αλλά και το πιο σκληρό -5 που επιβλήθηκε ποτέ σε ομάδα επειδή άργησε μερικές ημέρες να ενημερώσει την ΕΕΑ για την αλλαγή του μετοχολογίου απο την μια εταιρία του Πανόπουλου(Viamar) στην άλλη(Insport) και ενώ είχε έγκαιρα ενημερώσει όλα τα αρμόδια Υπουργεία και φορείς.

Κι όμως η Ξάνθη απο εκεί που ήταν άνετη ξαφνικά βρέθηκε με 18 βαθμούς να μάχεται για την ύπαρξη της στην κατηγορία, με τους παίκτες της ομάδας να έχουν ένα πολύ μεγάλο φορτίο στις πλάτες τους, όπως φυσικά και ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Καραγεωργίου που άλλωστε προσλήφθηκε μόνο για την μάχη των Play Out. Και εν τέλει έστω και με πολύ μεγάλο άγχος τα κατάφεραν βγήκαν ζωντανοί απο τον λασποπόλεμο και χωρίς να θέλξουν με την απόδοση τους κατάφεραν να φέρουν στον κόσμο της ομάδας και της πόλης ξανά το χαμόγελο αποδεικνύοντας πως αυτη η ομάδα είναι εφτάψυχη.

Δείτε μερικές απο τις στιγμές που ακολούθησαν με το φινάλε του αγώνα, ενώ ξεχωριστή ήταν η στιγμή στο φινάλε του αγώνα όταν όλα τα μέλη μαζεύτηκαν κυκλικά με τον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας να τους ευχαριστεί και να τους επιβραβεύει για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Share it