Search

Μετάλλια και διακρίσεις για το τμήμα badminton του Αρίωνα Ξάνθης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα U- 13 και βετεράνων!

Το τμήμα μπάντμιντον του “ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ” έδωσε δυναμικό παρών στο πανελλήνιο πρωτάθλημα U- 13 και βετεράνων που έγινε στο κλειστό του Δ. Θέρμης στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο 11-12 Ιουλίου.

Η ομάδα συμμετείχε με τέσσερις αθλητές , ένα στην U-13 και τρεις στους βετεράνους. Στην κατηγορία U-13 ο αθλητής μας Γιώργος Χατζίδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό αγοριών με συμπαίκτη τον Κωνσταντίνο Καλλιγά από τον Α.Σ. ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ. Στους βετεράνους η αθλήτρια μας Μαρία Σωτηρόγλου κατέκτησε 3 αργυρά μετάλλια στα 3 αγωνίσματα που έλαβε μέρος (απλό, διπλό γυναικών και διπλό μικτό) καθώς και χρυσό στο διπλό στην κατηγορία ΟΠΕΝ!

Οι Φώτης Τσάγκας και Ελευθέριος Κασάπης με πολύ καλή παρουσία κατέκτησαν επίσης το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό αντρών και άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις αγωνιζόμενοι στο απλό κατακτώντας θέση στην κατηγορία 9-16. Σε μία δύσκολη χρόνια ο ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ κατάφερε να έχει όχι μόνο παρουσία, αλλά να κερδίζει και θέσεις σε βάθρα, δείχνοντας την καλή δουλειά που γίνεται παρά τις αντιξοότητες.

Οι αγώνες σηματοδοτούν την επανέναρξη της αγωνιστικής δραστηριότητας στο μπάντμιντον μετά την μακρά περίοδο αποχής λόγο του covid 19 για να κλείσουν τη φετινή χρονιά με το πανελλήνιο που θα γίνει στο Σιδηρόκαστρο Σερρών το σαββατοκύριακο 25-26 Ιουλίου 2020 και με το οποίο θα ολοκληρωθεί η αγωνιστική δράση με τις κατηγορίες U11, U17 και την κατηγορία Αντρών – Γυναικών όπου η ομάδα μας θα έχει επίσης αρκετά καλή εκπροσώπηση.

Share it