Search

Μπέρνλι για ψηλότερα!

Γράφει ο Highlander  

Παίξε νόμιμα στην σπορτιγκ βετ

Σωστό διάβασμα έγινε χθες στο ματς της Γουέστ Χαμ με την Γουότφορντ, με την γηπεδούχο να επικρατεί με 3-1 εύκολα και με αυτόν τον τρόπο μας έφερε το 2.50 στο goal/goal και over 2.5, σε ένα ματς το οποίο βρισκόταν στο 3-0 από το 35ο λεπτό. Πάμε πλέον στο σημερινό πρόγραμμα, εκεί όπου και πάλι μας τραβάει το βλέμμα η Αγγλία.

Η αναμέτρηση με την οποία θα ασχοληθούμε σήμερα, είναι εκείνη της Νόριτς με την Μπέρνλι. Η γηπεδούχος συνεχίζει να τρώει τη μία φάπα πίσω από την άλλη και οδεύει ολοταχώς προς την Τσάμπιονσιπ, μιας και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς και έρχεται από 8 ήττες στη σειρά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της έχασε με 1-0 από την Τσέλσι εκτός έδρας, σε ένα ματς όπου πάλεψε, αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να πάρει τίποτα. Νωρίτερα είχε χάσει με 4-0 από την Γουέστ Χαμ και γενικά έχει θέμα στην άμυνα.

Από την άλλη πλευρά, η Μπέρνλι με 51 βαθμούς συγκομιδής έχει ακόμα ελπίδες για ευρωπαϊκή έξοδο και αυτό είναι ένα ματς το οποίο οφείλει να πάρει, αν θέλει να βρεθεί ως και την τελευταία αγωνιστική στη μάχη. Στην ουσία βέβαια οι ελπίδες της ρεαλιστικά είναι λίγες, θα πρέπει να γίνει απίστευτος συνδυασμός αποτελεσμάτων για να βρεθεί εκείνη στην πρώτη 6άδα, αλλά και πάλι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. 

Εξάλλου δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι από τη στιγμή που η Σίτι έχει κατακτήσει το Λιγκ Καπ θα ανοίξει και η 6η θέση, ενώ αν κάποια εκ των Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι πάρει το Κύπελλο, θα ανοίξει και η 7η θέση και κάπου εκεί οι ελπίδες γίνονται περισσότερες για την Μπέρνλι. Σε αυτά προσθέστε και το γεγονός ότι οι αήττητοι εδώ και 6 ματς «Κλάρετς», όσο ψηλότερα τερματίσουν, τόσο περισσότερα λεφτά θα βάλουν στα ταμεία τους και κάπου εκεί το διπλό σε απόδοση 2.20, αποτελεί καλή λύση.

Share it