Search

Διπλή ενίσχυση μέσω Αβάτου με Ζώτο και Νέζο για τον Παύλο Μελά Κουτσού!

Δυνατά μπήκε στην μεταγραφική αγορά ο Παύλος Μελάς Κουτσού που προχώρησε στην ολοκλήρωση των δύο πρώτων του μεταγραφών με αμφότερες να προέρχονται απο τον Άρη Αβάτου!

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Δημήτρη Καρύδη απέκτησε τον γκολκίπερ Νεζγκιούλ Μουαρέμογλου οπού είχε εντυπωσιακή παρουσία τα προηγούμενα χρόνια στον Φίλιππο Δροσερού και πέρσι πήρε μεταγραφή για τον Άρη Αβάτου οπού είχε την ευκαιρία να παίξει στην Γ’ Εθνική. Στα χρώματα του Κουτσου θα αγωνίζεται τη νέα χρονια και ο 19χρονος πρώην μεσοεπιθετικός των Ασπίδα Ξάνθης  και Άρη Αβάτου, Χρήστος Ζώτος που αναμένεται να δώσει άλλη πνοή στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας.

Παράλληλα η διοίκηση του Παύλου Μελά πάντα σε συνεννόηση με τον τεχνικό τρέχουν τον προγραμματισμό και το επόμενο διάστημα θα προχωρήσουν σε μαζικές ανανεώσεις οπως και μεταγραφές, με την διοίκηση πάντως να έχει κάνει καταπληκτική δουλειά στο κομμάτι του γηπέδου το οποίο είναι “χαλί”, με τον Χρήστο Γκιαουράκη και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης να συνεχίζουν τις εργασίες ώστε το γήπεδο που αποτελεί στολίδι για την περιοχή να είναι έτοιμο να υποδεχτεί την ομάδα

Share it