Search

Απο τα Γιάννενα έτοιμος για…άνοδο και με τα Χανιά ο Γιώργος Μανάκας!

Κάτοικος Χανίων αναμένεται να είναι ο Γιώργος Μανάκας τη νέα αγωνιστική σεζόν, προσφέροντας ποιότητα στην ομάδα από την Κρήτη.

Μετά απο μια τρομερή σεζόν στα Γιάννενα όντας εκ των κορυφαίων της ομάδας της Ηπείρου στην πορεία της για την κατάκτηση της πρωτιάς στον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής, ο 23χρονος Κομοτηναίος power forward ύψους 2,04 μετράει τρεις συνεχόμενες ανόδους με κατάκτηση αντίστοιχων πρωταθλημάτων και αυτό εκτίμησαν στην φιλόδοξη ομάδα του ΑΟΚ Χανίων που κατάφεραν να τον πείσουν να συνεχίσει με τα χρώματα της ομάδας, με την μεταγραφή να αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα εντός εβδομάδας

Τα πρώτα του “μπασκετικά βήματα” ο Γιώργος Μανάκας τα έκανε στην ΑΕ Κομοτηνής όπου έπαιξε σε όλα τα τμήματα μέχρι και την ανδρική ομάδα το 2013 σε ηλικία μόλις 16 ετών! Το 2014 μεταπήδησε στον συμπολίτη ΓΑΣ Κομοτηνή στην Β’ Εθνική, ενώ το 2015 έπαιξε στην Αγία Βαρβάρα Καβάλας στην Γ’ Εθνική. Την επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή στην Ένωση Καβάλας όπου έπαιξε στην Α2. Το 2017 τον βρήκε στην Ελευθερούπολη, όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Γ’ Εθνική, Το 2018 αγωνίστηκε στον Οίακα Ναυπλίου στην Β’ Εθνική κατακτώντας το πρωτάθλημα και πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Α2, ενώ πέρσι αναδείχθηκε πρωταθλητης Β’ Εθνικής με την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Share it