Search

Με τον Ηρακλή Ζυγού και τη νέα χρονιά Ευθυμιάδης και Τενεκές!

Με γοργούς ρυθμούς τρέχει ο σχεδιασμός του Ηρακλή Ζυγού που θέλει να είναι ισχυρός και ανταγωνιστικός στην επιστροφή του στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης, με τους “κυανόλευκους” που τη νέα χρονιά θα έχουν στο τιμόνι τους τον Κώστα Τερζανίδη να δίνουν προτεραιότητα στις ανανεώσεις.

Έτσι μετά τον Κυριάκο Κωφίδη οπως έγινε γνωστό με την φανέλα του Ηρακλή θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά ο εκ των αρχηγων της ομάδας Κώστας Ευθυμιάδης, αλλά και ο βασικός και εκ των κορυφαίων της τελευταίας διετίας τόσο στην χρονιά της κατάκτησης του τίτλου αλλά και της παρουσίας στην Γ’ Εθνική Κωνσταντίνος Τενεκές(φωτο).

Οι ανακοινώσεις του Ηρακλή αναφέρουν:

Ο Ηρακλής Ζυγού Ξάνθης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι μαζί μας και στη νέα σεζόν θα είναι ο captain Κώστας Ευθυμιάδης!
Ο “αρχηγός” βρίσκεται στον σύλλογό μας από 14 ετών και έχει βιώσει όλες τις μεγάλες στιγμές της ομάδας, όπως το πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Ξάνθης της σεζόν 2010-11, το Κύπελλο ΕΠΣ Ξάνθης το 2015, το πρωτάθλημα της σεζόν 2018-19 και φυσικά τη συμμετοχή μας στην Γ’ Εθνική!
©️Καλή ποδοσφαιρική χρονιά Κώστα, με υγεία πρώτα από όλα👍

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ, γρασίδι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Ο Ηρακλής Ζυγού Ξάνθης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι μαζί μας και στη νέα σεζόν θα είναι ο πλάγιος μπακ-χαφ Konstantinos Tenekes
Ο Κωνσταντίνος ήταν παρών στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στη σεζόν 2018-19 και φυσικά στην συμμετοχή μας στην Γ’ Εθνική, αμφότερες τις χρονιές ως βασικός.
©️Καλή ποδοσφαιρική χρονιά Κωνσταντίνε, με υγεία πρώτα από όλα✔️

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση, κείμενο που λέει "Κωνσταντίνος Τενεκές ΝΤΙΝΟΣ Ηρακλής Ζυγού Εδώ απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο!"

Share it