Search

Ζητούν “εκδίκηση” για το 2008 οι οπαδοί του Ατρόμητου ενόψει του αγώνα με Πανιώνιο!

Με τη φράση «ο τροχός γυρίζει» οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Ατρόμητου κάνουν αναφορά στον αγώνα που θα δώσει το Σάββατο ο Ατρόμητος με τον Πανιώνιο.

Σε ένα ματς που πέρα απο το βαθμολογικό ενδιαφέρον της Ξάνθης δεν περνά απαρατήρητος και απο τους φίλους του Ατρόμητου, που ζητούν “εκδίκηση” για το 2008 όταν η ομάδα τους υποβιβάστηκε μετά απο ήττα που υπέστη απο τους Νεοσμυρνιώτες.

Οι οπαδοί του Ατρόμητου που αναφέρονται στην ομάδα της Νέας Σμύρνης με σκληρές εκφράσεις όπως “πιο στημένη ομάδα του πρωταθλήματος”, “μια ομάδα που οι παίκτες της ποντάρουν και τη μάνα τους. Και στο τέλος πάντα κάποιος τρόπος θα βρεθεί για να τους κρατήσουν στην κατηγορία”. Καλώντας παράλληλα τα μέλη της και όχι μόνο να δώσουν το παρών έξω απο το γήπεδο για να το γιορτάσουν και η ομάδα τους να κάνει…”αυτό που οφείλει για να κλείσει η χρονιά όπως πρέπει..”

Η ανάρτηση τους σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης είναι η εξής:

«Άλλοι την περίμεναν χρόνια αυτή την ημέρα και για άλλους είναι απλά ένας αγώνας. Είναι αυτό που λέμε “ο τροχός γυρίζει.” Η αλήθεια είναι ότι αν φέρουμε στο μυαλό μας εκείνη την ημέρα, τον Απρίλιο του 2008, κάποιοι θα θυμηθούν ότι το μένος τους για να μας ρίξουν κατηγορία ήταν τεράστιο και οι αντιδράσεις τους μετά το τέλος του αγώνα ήταν λες και νίκησαν την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου. Και πράγματι αυτό έκαναν, τον γίγαντα ΑΤΡΟΜΗΤΟ νίκησαν.

Άλλοι βέβαια θα θυμηθούν τους 1000 και πλέον ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΕΣ που έκαναν περατζάδα για ακόμα μια χρονιά στην πάντα φιλόξενη νεα σμύρνη. Όπως είχαν κάνει και λίγα χρόνια πριν, στις αρχές της δεκαετίας τον Ιούνιο του 2001 στο μπαράζ με τον εθνικό, με την κατάληψη στη θύρα 3. Για άλλη μια χρονιά ίχνος κυανέρυθρου στοιχείου δεν εμφανίστηκε.
Για εκείνη τη χρονιά πολλά ακούγονται για το πώς έπεσε η ομάδα αλλά δεν θα κάτσουμε να το αναλύσουμε. Όπως δεν το κάναμε και τότε. Εμείς ήμασταν εκεί, πιστέψαμε στην ομάδα και δικαιωθήκαμε. Ο γίγαντας ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ σηκώθηκε, επέστρεψε και οι επόμενες χρονιές μέχρι και σήμερα έχουν γραφτεί στις χρυσές σελίδες της ιστορίας του.
Έχουν περάσει αρκετά χρόνια απο τότε και τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Το μόνο σίγουρο ειναι οτι ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ έχει καθιερωθεί στις μεγάλες ομάδες της χώρας και παίζει τον τελευταίο του αγώνα με την πιο στημένη ομάδα του πρωταθλήματος, σε μια καθόλου επιτυχημένη χρονιά γι αυτόν. Με μια ομάδα που οι παίχτες της ποντάρουν και τη μάνα τους. Και στο τέλος πάντα κάποιος τρόπος θα βρεθεί για να τους κρατήσουν στην κατηγορία.
Εμείς καλούμε όλο τον κόσμο έξω απο το γήπεδο για να δούμε ξανά όλοι μαζί τον τελευταίο αγώνα της ομάδας για φέτος. Μπύρες, συνθήματα, φωνή, οικογενειακά όπως ξέρουμε για να κυλήσει η βραδιά όπως πρέπει.
Η ομάδα θα κάνει αυτό που οφείλει για να κλείσει η χρονιά όπως πρέπει..
Ραντεβού το Σάββατο απο νωρίς..
Άντε να μπαίνουμε στο κλίμα σιγά σιγά..

40 ΧΡΟΝΙΑ FENTAGIN”

Share it