Search

Οριστικά με 1 όμιλο η Α’ & με 2 η Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου και τη νέα σεζόν!

Χωρίς αλλαγές αναφορικά με τους ομίλους της κάθε κατηγορίας θα διεξαχθούν τα πρωταθλήματα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου τη νέα σεζόν.

Η πρόταση για διεξαγωγή των πρωταθλημάτων σε μία κοινή κατηγορία με ομίλους σε ένα πρωτάθλημα ειδικών συνθηκών όπως το ονόμασε η ΕΠΣ (θυμηθείτε εδώ), δεν βρήκε τελικά πολλούς υποστηρικτές μεταξύ των ομάδων. Έτσι, η Ένωση προχωρά σε αυτό που λέει η προκήρυξη της, στον τρόπο λειτουργίας δηλαδή που ίσχυε την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε. Η Α’ κατηγορία θα είναι ένας όμιλος και η Β’ θα αποτελείται από Νότιο & Βόρειο.

Σύντομα μάλιστα όπως ενημέρωσε η ΕΠΣ θα ανακοινωθούν και τα μέτρα ελάφρυνσης για τα σωματεία.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η Ε.Π.Σ. Έβρου αντιλαμβανόμενη έγκαιρα τις νέες συνθήκες     που έχουν  διαμορφωθεί, τόσο στην κοινωνία   όσο και στο ποδόσφαιρο, επεξεργάστηκε διάφορα σενάρια για ένα πρωτάθλημα πιο προσιτό στα μέλη της, λαμβάνοντας υπόψη την τήρηση των μέτρων Υγιεινής και αποστασιοποίησης και σύμφωνα με τη δυνατότητα αλλαγής της Προκήρυξης που τις έδινε ο Νόμος.

Έτσι  κατέληξε σε δύο βασικά σενάρια , το υφιστάμενο που ήταν ήδη γνωστό αλλά και ένα δεύτερο το οποίο τέθηκε υπόψιν των μελών μας και παρουσιάστηκε στην καθιερωμένη συνάντηση με τα σωματεία στο Σουφλί.

Εκεί παρουσιάστηκαν και τα μέτρα οικονομικής ελάφρυνσης  που σχεδίασε η Ένωσή μας παρέχοντας μια οικονομική ανάσα στα μέλη μας.

Σε όλο αυτό το διάστημα υπήρχε διάλογος, κατάθεση διαφόρων απόψεων και εκτιμήσεις.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω και κυρίως τις σκέψεις  και τις προτάσεις των ομάδων μας, το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Έβρου στο διοικητικό της 10/7/20, αποφάσισε ομόφωνα το τρέχων πρωτάθλημα περιόδου 2020-2021 να διεξαχθεί ως εξής

Η Α΄ ερασιτεχνική κατηγορία σε ένα όμιλο και η Β΄ ερασιτεχνική  κατηγορία σε δύο ομίλους.

  • Τα μέτρα για την οικονομική ελάφρυνση των σωματείων θα ανακοινωθούν  στο προσεχές διάστημα.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Π.Σ.  ΕΒΡΟΥ»

Share it