Search

Προγνωστικά Μάντσεστερ Σίτι – Μπόρνμουθ

Αναμέτρηση για την 36η αγωνιστική στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, με τη Μάντσεστερ Σίτι να υποδέχεται στο «Έτιχαντ» την Μπόρνμουθ. Το ματς θα διεξαχθεί στις 20:00, κεκλεισμένων των θυρών.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Συνέχισε τις εκπληκτικές εμφανίσεις, επικρατώντας 5-0 στην έδρα της Μπράιτον. Έτσι, σημείωσε δεύτερη σερί νίκη με το ίδιο σκορ, καθώς νωρίτερα είχε διαλύσει εντός έδρας τη Νιούκαστλ. Εξασφάλισε την είσοδο στους ομίλους του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ, αφού το CAS την δικαίωσε και μπορεί πλέον να αγωνιστεί κανονικά. Over τα 6 από τα 8 πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Με εξαιρετική παράδοση απέναντι στην Μπόρνμουθ, μετράει εννέα διαδοχικές νίκες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, μοναδική απώλεια είναι αυτή του τραυματίας Αγκουέρο (επιθετικός). Επιστρέφουν οι Κανσέλο (μπακ) και Γκουντογάν (μέσος)

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ: Παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της παραμονής, με το εντός έδρας τρίποντο 4-1 εντός έδρας τη Λέστερ. Αν και δεν έκανε καλό ημίχρονο και δέχθηκε το γκολ στο 23ο λεπτό, μετά την ανάπαυλα πήρε τον έλεγχο και έκανε επική ανατροπή. Με αυτό το τρίποντο κρατάει ζωντανές τις ελπίδες για παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ. Βρίσκεται στη 18η θέση με 31 βαθμούς, απέχει στο-3 από τη Γουότφορντ.

Σημαντική η απώλεια του βασικού στόπερ Άκε. Μακροχρόνια τα υπόλοιπα προβλήματα τραυματισμών, με τους Φράνσις και Ντάνιελς (αμυντικός). Αμφίβολη η συμμετοχή των Σμιθ (αμυντικός) και Κινγκ (επιθετικός).

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Μάντσεστερ Σίτι προέρχεται από πειστικές εμφανίσεις, τη στιγμή που η Μπόρνμουθ παίζει για την επιβίωσή της. Τα 3/4 τελευταία παιχνίδια των γηπεδούχων εμφάνισαν Over 3.5 γκολ, περιμένουμε μεγάλο σκορ και στο σημερινό παιχνίδι. Επιλογή στο κουπόνι στοίχημα το Over 3.5 γκολ με απόδοση 1.75 στην Betshop.

Share it