Search

Όταν ο MVP του πρωταθλητή Παναθηναϊκού Ράπτης “έλαμψε” στην Αλεξανδρούπολη (+videos)

Ήταν τέτοιες μέρες, 14-16 Ιουλίου του 2017, όταν το SportsAddict.gr μετέδιδε ζωντανά και αποκλειστικά το Final 4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων στην Αλεξανδρούπολη.

Ο Ολυμπιακός, ο Ηρακλής Θεσ/νίκης, η Ολυμπιάδα Πατρών και ο τοπικός Εθνικός είχαν λάβει μέρος, προσφέροντας όμορφο θέαμα σε όσους παρακολούθησαν από κοντά ή μέσω του SA τους αγώνες.

Πρωταθλητής Ελλάδας αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός, αλλά πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά ήταν αθλητής της φιναλίστ Ολυμπιάδας. Ο λόγος βέβαια για τον Αλέξανδρο Ράπτη, ο οποίος 3 χρόνια μετά, αναδεικνύεται και πάλι πρωταθλητής Ελλάδας, αυτή τη φορά όμως στους Άνδρες, με τον Παναθηναϊκό και λαμβάνοντας όπως και τότε το βραβείο του MVP των τελικών.

Ο Ράπτης έδειξε από εκείνο το Final 4 στην πρωτεύουσα του Έβρου πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει και ακόμα είναι… στην αρχή. Τον Ιούλιο του ’17 στην περιγραφή για το SportsAddict οι Κοσμάς Πανταζής, Γιώργος Πανταζίδης & Βλαδίμηρος Αρζίδης επαναλάμβαναν το όνομα του αρκετές φορές κατά τις μεταδόσεις. Και πως να μην το κάνουν όταν ο 17χρονος τότε ακραίος πετύχαινε 46 πόντους στην πρεμιέρα κόντρα στον Εθνικό, 49 κόντρα στον Ηρακλή και 54 απέναντι στον Ολυμπιακό!

«Πιστεύω πως είναι ότι καλύτερο ως ατομική διάκριση το βραβείο του MVP, αν και θα προτιμούσα να πάρουμε την πρώτη θέση και το πανελλήνιο πρωτάθλημα», δήλωνε στο SportsAddict μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό ο Ράπτης. Και μπορεί τότε να αναδείχθηκε πολυτιμότερος αλλά να μην στέφθηκε πρωταθλητής, φέτος όμως με τους «πράσινους», τα έκανε και τα δύο, συν την κατάκτηση του League Cup «Νίκος Σαμαράς».

Εμείς ευχόμαστε στον Αλέξανδρο πολλές επιτυχίες γιατί το αξίζει. Και όπως είχαμε γράψει και πριν 3 χρόνια, “τα λόγια του στην συνέντευξη που μας παραχώρησε (θυμηθείτε εδώ) απέπνεαν σοβαρότητα, ωριμότητα που σε συνδυασμό με το τεράστιο ταλέντο του μπορούν να εγγυηθούν ένα λαμπρό μέλλον”.

Θυμηθείτε στιγμές από τους αγώνες του στην Αλεξανδρούπολη:

Share it