Search

Σε “μπελάδες” βάζει τον Γιάννη Πανόπουλο το φύλλο αγώνα για ύβρεις σε Τζήλο!

Εξοργισμένοι ήταν στην Ξάνθη με τις αποφάσεις του Τζήλου στον αγώνα με τον Αστέρα, που έγινε το περασμένο Σάββατο (11/7).

Μετά τη λήξη του αγώνα, όπως αναφέρει η έκθεση της αστυνομίας και το φύλλο αγώνα, οι άνθρωποι της Ξάνθης πήγαν «καροτσάκι» το διαιτητή μέχρι τ’ αποδυτήρια, διαμαρτυρόμενοι έντονα για τις αποφάσεις του.

Το πρωτοβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο της Super League κάλεσε σε απολογία την Ξάνθη και τον γιό του Χρήστου Πανόπουλου, Γιάννη που καθόταν στον πάγκο ως διερμηνέας και όπως αναφέρεται στο φύλλο αγώνα κατά την αποχώρηση των διαιτητών εκτός από τις ύβρεις κατά της διαιτητικής ομάδας φέρεται να είπε: «Τόσο ξύλο που έφαγες μυαλό δεν έβαλες» απευθυνόμενος στον Θανάση Τζήλο.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία, την Πέμπτη, 16-07-2020 και ώρα 11:00, την παρακάτω ΠΑΕ:

A/ ΠΑΕ Ξάνθη, Ι. Πανόπουλος (διερμηνέας): “Βάσει των αναφερομένων στο από 11/07/2020 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 11/07/2020 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα” στον αγώνα ΠΑΕ Ξάνθη-ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 2 περ. ε, 5 επ, 10 παρ. 1 περ. δ’ Ι. σε συνδυασμό με το 11 παρ. 1, 2 και 3, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ».

Share it