Search

Photos: Έκλεψε τις εντυπώσεις το North Area Beach Volley U19 στην Αλεξανδρούπολη!

Ένα συναρπαστικό τουρνουά του North Area Beach Volley U19, διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 11-12/7/2020, στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του πολυχώρου Χάραμα στη Θάλασσα στην Αλεξανδρούπολη.

Ο διοργανωτής Ηλίας Κρεούζης και οι συνεργάτες του φρόντισαν ώστε να μην λείψει τίποτα από κανέναν συμμετέχοντα, με το τουρνουά να παίρνει άριστα από θέμα οργάνωσης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και συγκεκριμένα στα κορίτσια, το δίδυμο Μαρία Καραμπάση/Γεωργία Γρηγοριάδη με προπονητή τον κ. Κρεούζη κατέκτησε την 1η θέση επικρατώντας 2-1 στον τελικό των Αμαλίας Μπαρή & Ναταλία Σαχπατζίδη. Στην τελική 4άδα έφτασαν οι αδερφές Γεωργία & Δήμητρα Μόκαλη και οι Άρτεμις Ανδρεάδη/Μαρία Τσακαλίδου.

Στα αγόρια την κορυφή κατέκτησαν οι Κοσμάς Καραμανίδης/Γιώργος Μήλιας που κέρδισαν 2-0 στον τελικό τους Δημοσθένη Πατλάκα και Πέτρο Σισμανίδη του Εθνικού. Μέχρι τα ημιτελικά έφτασαν οι Γιιώργος Καρράς/Παναγιώτης Παλαβουζόπουλος και Κυριάκος Κεσκίνης/Ανδρέας Κοντοστάθης.

Στην διεξαγωγή του τουρνουά βοήθησε ο αθλητής & προπονητής Θωμάς Δημητριάδης, ενώ τις απονομές πραγματοποίησε ο Εβρίτης προπονητής του ΠΑΟΚ Κώστας Δεληκώστας.

Θυμηθείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ.

Share it