Search

Αποχωρεί μετά απο 6 χρόνια απο τα τμήματα Υποδομής του ΑΟΞ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος! Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του

Μακριά απο την Ξάνθη θα βρεθεί μετά απο 6 χρόνια παρουσία στα τμήματα Υποδομής του ΑΟΞ, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος που αποχωρεί απο την ομάδα που προσέφερε πολλά και έμαθε ακόμα περισσότερο για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ο νεαρός γυμναστής έχοντας ένα γεμάτο βιογραφικό έχοντας εργαστεί τόσο ως βοηθός προπονητή & ως γυμναστής στις 3 ηλικιακές κατηγορίες που μετέχουν στα πρωταθλήματα της Super League, αλλά στις πιο μικρές ηλικίες της Ακαδημίας. Ήρθε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου για να αποχαιρετήσει την ομάδα με την οποία έζησε πολλές χαρές αλλά και λύπες.

Αναλυτικά στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα που επέλεξε να στείλει μέσα απο το Sportsaddict.gr ο Κυριακος Παπαδόπουλος αναφέρει:

Μετά από 6 χρόνια παρουσίας στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Α.Ο ΞΑΝΘΗ ήρθε η στιγμή του αποχαιρετισμού. Τα συναισθήματα είναι πολλά και ανάμεικτα καθώς έρχονται στο μυαλό άπειρες εικόνες οι οποίες θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη. Νιώθω υποχρέωση να ευχαριστήσω καταρχήν τον τότε τεχνικό διευθυντή των τμημάτων υποδομής της Ξανθης , τον κύριο Νίκο Κεχαγιά, διότι ήταν αυτός που μου πρότεινε τη θέση στην ακαδημία και με βοήθησε να εξελιχθώ με τις εμπειρίες και τις γνώσεις του. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ,τον κυριο Γιάννη Παπαδημητριου καθώς η τελική συγκατάθεση για την πρόσληψη μου ήταν δίκη του. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας, προπονητές, γυμναστές, τους γιατρούς, τους φυσικοθεραπευτές και τον φροντιστή της ομάδας με τους οποίους είχαμε μια υπέροχη συνεργασία βάζ0ντας όλοι μας πάνω απ’ όλα την προσφορά για το καλό της Ξάνθης. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο.

Με εκτίμηση Παπαδόπουλος Κυριάκος

Share it