Search

Με τριπλή ενίσχυση απο την Ξυλαγανή ξεκίνησαν οι μεταγραφές για την Δόξα Σώστη!

Αρχίζουν με γοργούς ρυθμούς την διαμόρφωση του ρόστερ στην Δόξα Σώστη ξεκινώντας με την απόκτηση των Λάζαρου Τοτονίδη, Μανώλη Σαββίδη και Μάριου Χατζηγεωργίου.

Η διοίκηση και πάντα σε συνεννόηση με τον προπονητή Παναγιώτη Παπαδόπουλο, ήρθαν σε συμφωνία με τους τρεις αυτούς παίκτες που πέρυσι αγωνιζόταν στον Ορφέα Ξυλαγανής.

Ο Λάζαρος Τοτονίδης αγωνίζεται στην θέση του δεξιού οπισθοφύλακα αν και αγωνίστηκε επιτυχημένα και στην θέση του επιθετικού στην Αναγέννηση Παγουρίων βοηθώντας την ομάδα να παραμείνει στην Α’ κατηγορία την πρώτη της χρονιά πετυχαίνοντας 11 τέρματα. Στον Νομό Ροδόπης έχει αγωνιστεί με την Αναγέννηση Παγουρίων και τον Ορφέα Ξυλαγανής ενώ υπήρξε μέλος των τμημάτων υποδομής του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

 

Σαββίδης και Χατζηγεωργίου έχουν ακολουθήσει μια κοινή πορεία στα χρόνια τους στην Κομοτηνή. Ξεκίνησαν από την Μεσσούνη πριν αγωνιστούν στον Ορφέα Στρύμης ενώ ακολούθησε ο Ορφέας Ξυλαγανής. Ο πρώτος αγωνίζεται σαν τερματοφύλακας ενώ ο Χατζηγεωργίου αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης.

 

Share it