Search

Video: Τα “εγκλήματα” Τζήλου και του Φωτιά που ήταν στο VAR σε βάρος της Ξάνθης!

“Βράζουν” στην Ξάνθη με την διαιτησία του Θανάση Τζήλου  αλλά και τις υποδείξεις, κυρίως αυτές που δεν καταλόγισε, του VARιστα Βασίλη Φωτιά τα οποία κόστισαν και οδήγησαν στην ήττα της Ξάνθης απο την Τρίπολη(δείτε ΕΔΩ) και την οργισμένη αντίδραση Πανόπουλου(δείτε ΕΔΩ) 

Βλέπετε αυτό που εξοργίζει τους ξανθιώτες δεν είναι μόνο η απόφαση της ακύρωσης του γκολ του Γκαργκαλατζίδη μετά απο υπόδειξη του VAR ότι υπήρχε στην αρχή της φάσης επαφή της μπάλας στο χέρι του Μουλέν, αλλά το γεγονός πως ο ίδιος VARιστας αλλά και ο διαιτητής που είχε καθαρό οπτικό πεδίο “έκλεισαν τα μάτια” στα δύο πεντακάθαρα πέναλτι που δεν καταλογίστηκαν υπέρ της Ξάνθης στην ανατροπή Καρασαλίδη και το αντιαθλητικό χτύπημα στον Γκαργκαλατζίδη. Ενώ στην Ξάνθη φωνάζουν για το επιθετικό φάουλ στον Λισγάρα πριν το γκολ με το οποίο άνοιξε το σκορ η Τρίπολη, αλλά και την μη αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Πασαλίδη.

Χαρακτηριστικά και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας του ΑΟΞ, Μπάμπης Κυρλίδης έγραψε για τα διαιτητικά “όργια”:

Μπόρεσα και βρήκα το παιχνίδι και έκοψα 4 φάσεις:
1. Στην πρώτη υπάρχει καθαρό επιθετικό φάουλ στον Λισγάρα δεν δίνεται και στη συνέχεια ήρθε το 0-1 από τον Αστέρα Τρίπολης. Χρήση VAR πουθενά
2. Αρχές 2ου ημιχρόνου καθαρό τράβηγμα στον Καρασαλίδη μπροστά στα μάτια του Τζήλου ΤΙΠΟΤΑ από τον διαιτητή (1ο πέναλτυ).
3. Δεύτερη κίτρινη και κόκκινη στον Πασαλίδη τίποτα από τον Τζήλο που βλέπει φάουλ και δίνει πλεονέκτημα.
4. Καθαρή αγκωνία στον Γκαργκαλατζίδη τίποτα από τον Τζήλο και φυσικά από το VAR.
Αν γινόταν σε άλλο παιχνίδι δεν ξέρω τι θα μπορούσε να συμβεί.

https://www.facebook.com/babis.kirlidis/videos/10222620896849482/

 

Share it