Search

Συναντήθηκε με Βουρδόλη & Χατζημαρινάκη η νέα διοίκηση του Συνδέσμου Προπονητών Έβρου

Η Εκτελεστική Επιτροπή του Συνδέσμου Προπονητών Έβρου στο πλαίσιο της καλύτερης επικοινωνίας και συνεργασίας με τοπικούς φορείς συναντήθηκε την Παρασκευή 10 Ιουλίου με τον Αντιδήμαρχο αθλητισμού και νεολαίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης κ. Βουρδόλη Θεόδωρο και τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Έβρου κ. Χατζημαρινάκη Παντελή.

Στην πρώτη συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Αλεξ/πολης ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Αλεξόπουλος παρουσίασε τις δράσεις και το έργο του Συνδέσμου και υπέβαλε σειρά προτάσεων (αθλητικές ημερίδες, εθελοντικές δράσεις, αθλητικά τουρνουά κ.ά) για κοινή δράση σε θέματα αθλητισμού και πολιτισμού. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις εκείνες για συνεχή επικοινωνία με συνεργασία.

Στη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Έβρου έγινε μια εκτεταμένη συζήτηση σε εξαιρετικό κλίμα και σε θέματα που αφορούσαν τους διπλωματούχους προπονητές, την οργάνωση κοινών επιμορφωτικών δράσεων και σεμιναρίων (προπονητικής και διαιτησίας ), θέματα δεοντολογίας των προπονητών, μέριμνα για την καλύτερη οργάνωση των παιδικών πρωταθλημάτων και των μεικτών ομάδων της ΕΠΣ, αλλά και κοινές παρεμβάσεις των δύο πλευρών με άξονα τον κοινωνικό ρόλο του ποδοσφαίρου και την ενίσχυση του παιδαγωγικού χαρακτήρα του αθλήματος.

Το επόμενο διάστημα έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με τον Αντιπερειφερειάρχη ΠΕ Έβρου κ. Πέτροβιτς και τον Μητροπολίτη Αλεξ/πόλεως κ.κ. Άνθιμο.

Τέτοιες πρωτοβουλίες αναβαθμίζουν το εκπαιδευτικό και κοινωνικό ρόλο του προπονητή ποδοσφαίρου, σε μια εποχή που όλοι οι φορείς του αθλήματος οφείλουν να εντείνουν την συνεργασία τους προς όφελος του αθλητισμού, των νέων ανθρώπων και της κοινωνίας.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΕΒΡΟΥ

– Ο – – Ο –
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΠΑΝΤΕΛΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ

Share it