Search

Γ. Κόλτσης: “Η Ξάνθη είναι καθαρή, αλλά κάποιοι προσπαθούν να μας βγάλουν την ψυχή”

Ο βοηθός του Νίκου Καραγεωργίο, Γιώργος Κόλτσης εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης τονίζοντας πως οι ξανθιώτεςαντιμετωπίζονται εχθρικά από όλους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κόλτσης στην ΕΡΤ:

Για το αν είναι δύσκολη μέρα: «Η ομάδα θα συνεχίσει να βρίσκεται στη Super League. Έχουμε υποστεί μεγάλη αδικία. Μια ομάδα που είναι καθαρή και κάποιοι από ότι φαίνεται προσπαθούν να μας βγάλουν την ψυχή. Έχουμε ακούσει πολλά. Για πολυϊδιοκτησίες, πέναλτι χωρίς να ελέγξουν τα VAR, σήμερα ακυρώνεται το γκολ εύκολα, αγκωνιά σε δική μας φάση μέσα στην περιοχή και ούτε καν ασχολούνται. Η ομάδα είναι ενωμένη, ο κόσμος στηρίζει την ομάδα και αυτή η ομάδα δεν πρόκειται ποτέ να φύγει από τη μεγάλη κατηγορία. Είναι άδικο για τα παιδιά αλλά ο Θεός είναι μεγάλος και βλέπει. Μας αντιμετωπίζουν με έχθρα. Δεν υπάρχει καν θέμα πολυιδιοκτησίας. Δικαιωθήκαμε στο CAS αλλά προσπαθούν να μας βγάλουν από τα ρούχα μας ως την τελευταία στιγμή. Θα πάμε στη Λάρισα να πάρουμε το παιχνίδι και να μείνουμε στην κατηγορία. Θέλουμε τουλάχιστον ίδιο αποτέλεσμα με τον Πανιώνιο».

Για το γκολ που ακυρώθηκε: «Δεν ξέρω για πιο λόγο ακυρώθηκε το γκολ που βάλαμε, αλλά στην αγκωνιά στον Γκαργκαλατζίδη στην περιοχή δε πήγε καν στο VAR. Τα παιδιά κατέθεσαν την ψυχή τους, ήμασταν στην περιοχή του Αστέρα Τρίπολης, αλλά στο τέλος χάσαμε το παιχνίδι. Είμαι σίγουρος όμως ότι στο τέλος αυτό που δικαιούμαστε θα το πάρουμε».

Share it