Search

Στον Α.Σ. Ασβεστοχωρίου ο Κώστας Ιωαννίδης σε ρόλο Τεχνικού Διευθυντή!

Σε νεα ομάδα αλλά και νέο ρόλο θα δούμε τη νέα χρονιά τον Κώστα Ιωαννίδη που μετά την γεμάτη συγκίνηση αποχώρηση του έπειτα απο 17 χρόνια απο την Ασπίδα Ξάνθης η νέα χρονιά θα τον βρεί στην ομάδα του Ασβεστοχωρίου.

Ο πολύπειρος τεχνικός αποχώρησε απο την Ξάνθη για λόγους εργασίας και έτσι τη νέα χρονιά θα έχει την ευκαιρία να εργαστεί σε ένα τελείως διαφορετικό προτζεκτ και απο νέα θέση πλέον, καθώς πέρα απο παρουσία στο προπονητικό τιμ της ομάδας θα έχει και τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή στην Ακαδημία του συλλόγου.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

Ο Α.Σ. Ασβεστοχωρίου καλωσορίζει με μεγάλη χαρά στην οικογένεια του τον coach Κώστα Ιωαννίδη. Ο coach Ιωαννίδης επί 17 συναπτά έτη διετέλεσε, κατά περιόδους, προπονητής και υπεύθυνος ακαδημιών στην ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης, σε μια ακαδημία που έφτασε να αριθμεί πάνω από 250 παιδιά .

Επίσης υπήρξε προπονητής όλων των αγωνιστικών τμημάτων της Ασπίδας με αποκορύφωμα την ανδρική ομάδα όπου συμμετείχε σε Β´ και Γ´ Εθνική.

Στην ομάδα αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή με έμφαση στην περαιτέρω αναβάθμιση της παραγωγικής διαδικασίας και ανάπτυξη της ακαδημίας. Παράλληλα θα αποτελεί στενό και άμεσο συνεργάτη του coach Μητριτζίκη σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα αλλά και σε όλα τα τρέχοντα θέματα του συλλόγου .

Share it